Online NFS Most Wanted yarışması - 5 TL Bakiye Hediyeli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaza

Üye

Laf yapma abi icraatı görelim

dua edin pc im yok ben nfs nin manyağıyım ama en güzeli shift gerçekçi

He bi de farkla geçicen öyle mi Sen beni hafife alma istersen
evet farkla ben sadece araba sürmüyorum sürerken düşünüyorum hangi hamleyi yapacağını, virajlarda nasıl döndüğünü, yol hakimiyetini, kullanım şeklini falan hep kafamda hesaplar ona göre eğer önümdeysen sana çarpmadan (yani kendimi riske atıp, hızımı azaltmadan) geçmenin yollarını ararım sadece araba sürerek yarış kazanılmaz strateji lazım

neyse konu dağılmasın katılanlara iyi eğlenceler keşke yönetim kurulu başkanı burada olsaydı tüm işler bana kaldı o yüzden oyunun ortasında durmak istemem

s.a yaz beni yalnız unuturum ben hatırlat bana özelden. Saat kaçta yapmayı düşünüyorsun ??

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Katılımcı arkadaşların gün içinde müsait oldukları ortak bir saatte olacak arkadaşım.

X-7

Üye
Bi ara hastasıydım ve arkadaşlarla böyle turnuvalar yapardık ama bizden geçti artık şaka bi yanada hangi saatlerde yapmayı planlıyorsunuz bu turnuvayı?

----------Eklendi @ 12:13:28 ---------- Yazıldı @ 12:12:04 ----------

Sırlarını açıklamasana arkadaşım

Burak

Üye
katılan arkadaşlara başarılar.

Ben de katılabilirim ama yarışmanın saatlerini öğrenmem gerek gün içinde sadece belli saatler boş oluyorum. Yıllar sonra bir daha oynayayım Yarışların hangi saatlerde yapılacağını da eklerseniz mesaja şahane olur Ona göre karar vericem.

Necmati

Üye
oyunu yükledim kesinlikle katılıyom pino

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
oyunu yükledim kesinlikle katılıyom pino

Ekledim hacım. Sen pcdesin değil mi?

----------Eklendi @ 21:43:18 ---------- Yazıldı @ 21:41:36 ----------

Diğer ayrıntıları katılımcı arkadaşların müsait olduğu saatlerde belirleyeceğiz.

Sence burda ne yazıyor?

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadas mesajı okumamış olabilir

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka yahu. Ben onu yorum arasında yazmadım ki yorumları okumadım, görmemişim diyebilsin

ama ben ne yukledım nede bılıyorum oyunu
ynede katılıyorum en fazla eglenırız

yarısmadan cekılıyorum yazma pınar oyunu kurmam cok surcek üşendım
basarılar sıze

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Katılcan mı katılmayacan mı

Lamborghini Gallardo ve Corvette Z06 ile dünya birincisi olarak katılabilirim

Burak

Üye
oyunu geçen gün bitirdim. harika bir oyun bitirmiş olan arkadaşlar bmw ile katılın bence. çok süper bir viraj alma yeteneği var arabada hemde hızlı.

Tepkiler: Kobra_FighterTR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...