zaza
Üye
dua edin pc im yok
Laf yapma abi icraatı görelim
evet farkla ben sadece araba sürmüyorum sürerken düşünüyorum hangi hamleyi yapacağını, virajlarda nasıl döndüğünü, yol hakimiyetini, kullanım şeklini falan hep kafamda hesaplar ona göre eğer önümdeysen sana çarpmadan (yani kendimi riske atıp, hızımı azaltmadan) geçmenin yollarını ararım
He bi de farkla geçicen öyle miSen beni hafife alma istersen
dua edin pc im yokben nfs nin manyağıyım ama en güzeli shift gerçekçi
evet farkla ben sadece araba sürmüyorum sürerken düşünüyorum hangi hamleyi yapacağını, virajlarda nasıl döndüğünü, yol hakimiyetini, kullanım şeklini falan hep kafamda hesaplar ona göre eğer önümdeysen sana çarpmadan (yani kendimi riske atıp, hızımı azaltmadan) geçmenin yollarını ararımsadece araba sürerek yarış kazanılmaz strateji lazım
neyse konu dağılmasın katılanlara iyi eğlenceler keşke yönetim kurulu başkanı burada olsaydı tüm işler bana kaldıo yüzden oyunun ortasında durmak istemem
bende hiç oynamadım beni yarış falan sarmıyo ben online takılıyorum WolfTeam gibibenim katıLMamın bi anLamı yoK her TürLü kayBederiM NFS oynamıŞLığım yok hiç
oyunu yükledim kesinlikle katılıyom pino
Ben de katılabilirim ama yarışmanın saatlerini öğrenmem gerek gün içinde sadece belli saatler boş oluyorum. Yıllar sonra bir daha oynayayımYarışların hangi saatlerde yapılacağını da eklerseniz mesaja şahane olur Ona göre karar vericem.
Diğer ayrıntıları katılımcı arkadaşların müsait olduğu saatlerde belirleyeceğiz.
Ekledim hacım. Sen pcdesin değil mi?
acemileri yenmek güzel olcakama ben ne yukledım nede bılıyorum oyunu
ynede katılıyorum en fazla eglenırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?