ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
5c üretimi duracakmış doğru mu bu 5 için de söyleniyor du kesin birşey var mı?
5c üretimi duracakmış doğru mu bu 5 için de söyleniyor du kesin birşey var mı?
5 in değilde Apple daha fazla zarar etmek istemiyorsa 5c nin üretimini durdurmalı.
Aynen katılıyorum.apple nokia gibi bi gidisatta5c bir kere Apple fanatiklerinin kesinlikle almayacağı bir seri.Çoğu Apple kullanıcısı kalite ve üstünlük ister dolayısıyla 5c 5s inde 5 inde gerisinde kaldı.5c nin hiçbir değeri yok gözümde.Plastik oyuncak gibi duruyor ki çoğu kişide böyle düşünüp aralarında fiyat farkıda fazla olmadığından 5s e yöneliyor.
Yine diyorum, hep diyeceğim;
5c stratejik bir hataydı.Apple'ı zarara uğratmaktan başka bir işe de yaramadı.
Yok o kadar değilde 5c nin bir miktar sarstığı kesin.Aynen katılıyorum.apple nokia gibi bi gidisatta
Ekranı buyuk olsa cogu kullanıcı apple alır5'in üretimi durduruldu diye hatırlıyorum bugünlerde ise 5C'nin üretimini durdurmaları söz konusu 5S'in üretimini arttırarak pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Apple gittikçe geri gidiyormuş gibi geliyor Steve amcanın kemiklerini sızlatıyorlar..
Ekranı buyuk olsa cogu kullanıcı apple alır
Hiç san mıyorum gelcenı ama apple sevmeyenler buyuk ekran istemez buyuk ekran gelır sonra ios kapalı kutu derler beyenmezler
büyük ekranlı gelicek büyük ihtimalle düşünüyorlar şuan yabancı forumları takip ediyorum var öyle söylentiler
Hiç san mıyorum gelcenı ama apple sevmeyenler buyuk ekran istemez buyuk ekran gelır sonra ios kapalı kutu derler beyenmezler
Apple da öyle bir maddi birikim var ki bu sorun olmaz kaldı ki ben 5C den zarar ettiğini hiç sanmıyorum sadece çılgınca satılmıyor. Bunu asıl gelecek yıl görücez Apple bu stratejiyi bırakıp bırakmaması bu durumu gösterecek bir deneme oldu bu.5c bir kere Apple fanatiklerinin kesinlikle almayacağı bir seri.Çoğu Apple kullanıcısı kalite ve üstünlük ister dolayısıyla 5c 5s inde 5 inde gerisinde kaldı.5c nin hiçbir değeri yok gözümde.Plastik oyuncak gibi duruyor ki çoğu kişide böyle düşünüp aralarında fiyat farkıda fazla olmadığından 5s e yöneliyor.
Yine diyorum, hep diyeceğim;
5c stratejik bir hataydı.Apple'ı zarara uğratmaktan başka bir işe de yaramadı.
Birinin üretim maliyeti yüksek ama iyi satıyor,
Diğerinin ise düşük ama az satıyor.
Bu durumda hangi zararlı eleman çıkarılırsa Apple bu zarardan kurtulur?
5'in üretimi durduruldu diye hatırlıyorum bugünlerde ise 5C'nin üretimini durdurmaları söz konusu 5S'in üretimini arttırarak pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Apple gittikçe geri gidiyormuş gibi geliyor Steve amcanın kemiklerini sızlatıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?