Haber Online Apple Store’da Iphone 5s Teslimat Süreleri 3-5 Güne Indi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Online Apple Store’da Iphone 5s Teslimat Süreleri 3-5 Güne Indi
Apple, iPhone 5S üretim kapasitesini arttırarak, teslimat sürelerini aşağıya çekiyor

Akıllı telefon ve tablet segmentinin lider markalarından biri olan Apple, iPhone serisine yeni modeller ekleyerek, bu alandaki başarısını gördüğü yoğun ilgi ile her defasında kanıtlıyor.

iPhone ailesinin son üyesi olan akıllı telefon modeli iPhone 5S‘in dağıtımlarına dair sürekli gündeme yeni haberler gelmekte. Geçtiğimiz günler içerisinde ABD teslimat süresinin 1-2 haftaya düştüğünün bilgisi gelen amiral gemisinin Online Apple Store teslimat süresi ise 3-5güne indiği görülüyor.

Ancak diğer taraftan Türkiye Online Apple Store‘da hala 3-5 hafta dağıtım süresinin yer aldığını belirtelim. Ancak bu sürenin de düşmesi bekleniyor.

Cihazın ülkemizdeki teslimat süresinin ise hala 2-3 hafta içerisinde olacağını da ayrıca belirtelim. 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Retina ekran özelliğine sahip olan iPhone 5S, gücünü 1.3Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemci içeren 64-bit A7 yonga setinden almakta.

8MP ve 1.2MP olmak üzere iki ayrı kameraya sahip olan amiral gemisinin 16GB, 32GB ve 64GB olmak üzere farklı depolama seçenekleri mevcut.

Online Apple Store’da iPhone 5S teslimat süreleri 3-5 güne indi

MaxipmaN

Üye
5c üretimi duracakmış doğru mu bu 5 için de söyleniyor du kesin birşey var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çöp:D

Artles

Artles

Üye
5s Çöp ? :D

Ayrıca şuan Türkiye'de 1-2 hafta yanlış olmasın

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
5 in değilde Apple daha fazla zarar etmek istemiyorsa 5c nin üretimini durdurmalı.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
5 in değilde Apple daha fazla zarar etmek istemiyorsa 5c nin üretimini durdurmalı.

Senin bir yanlışın var Apple 5C'den değil 5'den zarar ediyor. Zaten 5'in kaliteli malzemesi yüzünden zarar ettiler 5C 'nin çıkış nedenide 5'in malzemesini değiştirmektendi. Plastik 5C'nin donanımının 5'le aynı olmasının nedeni de bu zaten. 5C'den zarar etmese de beklediği satışları yakalayamadılar çünkü geçen yılın cihaz donanımı ayrıca 5S ile arasında dağlar kadar fiyat farkı olmadığı için insanlar 5S'ye yöneldi.

PriZm

PriZm

Üye
5c bir kere Apple fanatiklerinin kesinlikle almayacağı bir seri.Çoğu Apple kullanıcısı kalite ve üstünlük ister dolayısıyla 5c 5s inde 5 inde gerisinde kaldı.5c nin hiçbir değeri yok gözümde.Plastik oyuncak gibi duruyor ki çoğu kişide böyle düşünüp aralarında fiyat farkıda fazla olmadığından 5s e yöneliyor.

Yine diyorum, hep diyeceğim;

5c stratejik bir hataydı.Apple'ı zarara uğratmaktan başka bir işe de yaramadı.

Birinin üretim maliyeti yüksek ama iyi satıyor,
Diğerinin ise düşük ama az satıyor.

Bu durumda hangi zararlı eleman çıkarılırsa Apple bu zarardan kurtulur?

• Beğen
Tepkiler: Türe
mehmettech

mehmettech

Üye
5c bir kere Apple fanatiklerinin kesinlikle almayacağı bir seri.Çoğu Apple kullanıcısı kalite ve üstünlük ister dolayısıyla 5c 5s inde 5 inde gerisinde kaldı.5c nin hiçbir değeri yok gözümde.Plastik oyuncak gibi duruyor ki çoğu kişide böyle düşünüp aralarında fiyat farkıda fazla olmadığından 5s e yöneliyor.

Aynen katılıyorum.apple nokia gibi bi gidisatta

zx6r

zx6r

Üye
5'in üretimi durduruldu diye hatırlıyorum bugünlerde ise 5C'nin üretimini durdurmaları söz konusu 5S'in üretimini arttırarak pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Apple gittikçe geri gidiyormuş gibi geliyor Steve amcanın kemiklerini sızlatıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
phasan

phasan

Üye
5'in üretimi durduruldu diye hatırlıyorum bugünlerde ise 5C'nin üretimini durdurmaları söz konusu 5S'in üretimini arttırarak pazar payını yükseltmeyi hedefliyor. Apple gittikçe geri gidiyormuş gibi geliyor Steve amcanın kemiklerini sızlatıyorlar..
Ekranı buyuk olsa cogu kullanıcı apple alır

phasan

phasan

Üye

büyük ekranlı gelicek büyük ihtimalle düşünüyorlar şuan yabancı forumları takip ediyorum var öyle söylentiler
Hiç san mıyorum gelcenı ama apple sevmeyenler buyuk ekran istemez buyuk ekran gelır sonra ios kapalı kutu derler beyenmezler

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Birinin üretim maliyeti yüksek ama iyi satıyor,
Diğerinin ise düşük ama az satıyor.

Bu durumda hangi zararlı eleman çıkarılırsa Apple bu zarardan kurtulur?
Apple da öyle bir maddi birikim var ki bu sorun olmaz kaldı ki ben 5C den zarar ettiğini hiç sanmıyorum sadece çılgınca satılmıyor. Bunu asıl gelecek yıl görücez Apple bu stratejiyi bırakıp bırakmaması bu durumu gösterecek bir deneme oldu bu.

5in üretimi durdu zaten durması için aynı donanımda plastik daha karlı olanı 5C yapıldı. 5C üretimi durmadı 5S e talep çok yetiştirmekte sıkıntı olduğu için 5C üretimini yavaşlatarak 5S üretimine ağırlık verildi.

fk555897

fk555897

Üye
Apple üretimi hızlandırdı demekki

Üst Alt