Online Anrufene Devam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Online Anrufene Devam
Arkadaslar oyundaki türk saysı azaldgı icin bu konuyu actım oyunu burdan indirin ve kurun http://www.maxicep.com/symbian-s60v...is-ama-linkler-bozuk-ve-eski-pach-358825.html Oyunu acın ve register yapın hesap oluşturun charınızı belirleyin ve oyuna girin eger item ve para isterseni beni bulun bulmak için sol tuş /social/find nick : |SYNIX| Burdan benı arkadas olarak ekleyin ben aksama 8 ile 10 ve sabah 8 de online olurum smdiden beklyorum iyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: frk uzn ve pRime.

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Oynayan hiç kimsemi yok

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Yaw hadi yeni birilerini aryoruz

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim ben oynuyordum ama premium almam gerekiyormuş. level 20 de kaldım daha ilerlemiyor. Premium nasıl alacam onu da bilmiyorum[/SIZE][/COLOR]

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş paypalla alınıyor premium kendi sitesinde bulabilirsin ayrıca premıumsuz 50 lvl olunuyor

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bekliyorum baslayacak varsa yazsn

USAForever

USAForever

Üye
Hades Premium Hesap Satıyorsan Vodafone Tl ile alırım ,

Premium Satan Varsa Detaylarıyla Buraya Yazsın Vodafone tl ile alırım.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeş ben başlayacam yeni baştan. Yani level 1 den başlayacam[/SIZE][/COLOR]

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardeş ben başlayacam yeni baştan. Yani level 1 den başlayacam[/SIZE][/COLOR]
kardeş benim oyundaki nick |SYNIX| Beni arkadaş olarak ekle ulaşırım yada saat 20.00 de oyunda ol worlda yada beni aramadan bulup pm at

----------Eklendi @ 16:58:43 ---------- Yazıldı @ 16:56:23 ----------

Ha bıde oyundaki ID ini yada nickini yaz bulurum ben

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]başladım oyuna nickim: 28athena28[/SIZE][/COLOR]

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Tamam

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar beklyorum hala

Ritchie88

Ritchie88

Üye
ben sitesinden indirdm ama sertifika geçmiş dıo yükleYEMİYORUM.

k2ral

Üye
ben sitesinden indirdm ama sertifika geçmiş dıo yükleYEMİYORUM.

her yere gidip yazmışsın ya telefonunun tarihini geri al veya hackle bir daha böyle mesajlar almazsın....bakalım kaç saat sonra çıkacak bu mesajım ekrana.....

frk uzn

frk uzn

Üye
bende başlıyacagımda ınternet paketı gereklı sanırım ?

Tlgcmz

Üye
failed to connect hatası veriyo

tayrebaz

Üye
ben oynuyodum ama oyundaki türkler azalınca bıraktım.

mdma

mdma

Üye
kardeş bende önceden oynuyodum bunu sonra sildim bira sıkıldım .. şimdi sitesinden indirdim oyunu, oyun açılırken şu hatayı veriyor failed to connetct gate server, retry falan filan intenet paketimde var ama neden bağlanmıyor bi bilgilendirirsen sevinirim

tayrebaz

Üye
geçen çarşamba yükledim bendede hata verdi bitürlü olmadı perşembe tekrar denedim girdi vodafone internet le gir olur diye düşünüyorum

Hades92

Hades92

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık bu oynun devri bitmek üzere ben anrufen call of champion a başladım 65 lvl im orda o oyuna beklerim türk sayısı çok az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt