Onlar da photoshop mu? Bakın Bakalım... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel olmuş ama sanki biraz bronzlaşman lazım...

Tepkiler: OttomaN TigeR

Eykul

Üye
Filmin ismini sonradan gordum.. Yazdigini da okumamistim... Bakiyorum bakiyorum bu hangi filmdi Aniston un yanindaki kim diyorum dusunuyordum... Alemsin yaw

AHMED...

Üye
abi harbiden sende ne yetenekler varmış da biz bilmiyormuşuz düğünde albüm hazırlatacak adamı da Buldum valla

AHMED...

Üye
eyvallah

Abi sende benim gibi beyazsın .d Bu arada çok yakışıklısın abi haberin ola + bu filmi hemen izlemem lazım .D

Konu Sahibi
Abi sende benim gibi beyazsın .d Bu arada çok yakışıklısın abi haberin ola + bu filmi hemen izlemem lazım .D
Eyvallah, iltifatın için teşekkürler Hüsnü Can'ım. Forumda kalıcı olarak ilk kez fotoğraf paylaştım...

enkazcı

Üye
güzelde abi gerçekten sizmisiniz?

Konu Sahibi
güzelde abi gerçekten sizmisiniz?
Teşekkürler Emrullah başkasının fotoğrafını koyup da günaha mı gireyim kardeşim elbette benim... Sonradan fotoğrafa bakınca niye aktör olmadım ki diyesim geldi be...

En az Gerard Butler kadar tutulurdum herhalde.

[ENGİN]

Üye
bir ara ancelina ile bir filmde oynarık heralde

Süper olmuş abi. Bir seferde hem yüzünü hem filmini hem de photoshop ustası olduğunu öğrendik

Konu Sahibi
[ENGİN];4675135' Alıntı:
bir ara ancelina ile bir filmde oynarık heralde
Ne zaman yapalım abi...

---------- Eklendi @ 17:38:54 ---------- Yazıldı @ 17:38:05 ----------

Süper olmuş abi. Bir seferde hem yüzünü hem filmini hem de photoshop ustası olduğunu öğrendik
Teşekkürler Mustafam harikasın kardeşim benim... yalnız program olarak photoshop kullanmadım... daha basit bir program ile yaptım...

Tepkiler: viktoreznov

Emrgncy

Üye

Gökçen Butler

Gerard Butler

Tepkiler: viktoreznov ve OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...