emreilhans
Üye
önizlemeli beyaz iphone 3g(s) 16gb kaçırmayın hacılar
Ürün : iPhone 3G(S)
Satın Alındığı Yer : Yurtdışı / Amerika
Garanti Durumu : 1 Yıl uluslararası Garanti (Türkiyede Geçerli Değildir)
Yazılım Versiyonu : 4.2.1
Hafıza Kapasitesi : 16 GB
Satış Yöntemi : Elden-ptt kargo-sahibinden.com GET
İstenilen Karşılık : 700 TL
Durum Bilgisi : Ürün satılmamıştır.
İsim ve Soyisim : Emre İlhans
Yaşadığı Şehir : Kahramanmaraş
İletişim Kanalları : imzamdaki facebook adresi&pm
Arkadaşlar cihaz genel olarak temizdir ancak arka kapakta kronik olarak bulunan çatlak mevcuttur.ön camında çizik yok ancak ahizenin oradan çerçeveye kadar ufak göze batmayan ekrana hiçbir zararı olmayan çatlak vardır. resimlerden de bakın görünmüyor bile. Fiyatı aşağı çektim isteyen iletişim bilgilerimi verdim oradan ulaşabilir.güvenmeyen olursa tc kimlik numaramı ve okul no'mu verşrşm e okula girsin baksın ve webcamda cihazı ve kendimi gösteririm
. Kutu içeriği eksik yok pasaport kaydı var unlock jailbreak tamamdır.apple store faturası dahi var .
Satın Alındığı Yer : Yurtdışı / Amerika
Garanti Durumu : 1 Yıl uluslararası Garanti (Türkiyede Geçerli Değildir)
Yazılım Versiyonu : 4.2.1
Hafıza Kapasitesi : 16 GB
Satış Yöntemi : Elden-ptt kargo-sahibinden.com GET
İstenilen Karşılık : 700 TL
Durum Bilgisi : Ürün satılmamıştır.
İsim ve Soyisim : Emre İlhans
Yaşadığı Şehir : Kahramanmaraş
İletişim Kanalları : imzamdaki facebook adresi&pm
Arkadaşlar cihaz genel olarak temizdir ancak arka kapakta kronik olarak bulunan çatlak mevcuttur.ön camında çizik yok ancak ahizenin oradan çerçeveye kadar ufak göze batmayan ekrana hiçbir zararı olmayan çatlak vardır. resimlerden de bakın görünmüyor bile. Fiyatı aşağı çektim isteyen iletişim bilgilerimi verdim oradan ulaşabilir.güvenmeyen olursa tc kimlik numaramı ve okul no'mu verşrşm e okula girsin baksın ve webcamda cihazı ve kendimi gösteririm
. Kutu içeriği eksik yok pasaport kaydı var unlock jailbreak tamamdır.apple store faturası dahi var .
paramı biriktiriyorum eş dost akraba anne baba arkdaş harçlık ve yatırımım 3gs in getirileriyle alacağım