nefis gözüküyor elinize sağlık.... fırın güzele benziyor... anneme almak için artık ciddi düşünmeliyim... ama sizden daha fazla kullanım bilgisi isterim...
ben kullanmıyacağım kendisi kullanıcak, nedir ne değildir ondan bilgi alırsam buradanda yazarım ufak ufak
konuyu takip ederseniz güzel olur Söylenildiği gibi üç kat hızlı pişiriyormuş, buda demek oluyor ki elektrikten tasarruf![]()
elektrikten tasarruf diyorsunuz da 3 kat hızlı pişiriyorsa demek ki daha fazla ısı veriyordur... o zaman elektrik tasarrufu olmaz ki... eşitlenir yine....
anlıyamayızBende bilmiyorum ama tahmin yürüttüm mantık olarak, lakin sende mantıklı düşündün, bu ay faturaya bakar kuzenim ne kadar fark var görürüz.. diyeceğimde :d zırt pırt fırında birşey pişircek değiş herhaldeanlıyamayız

ben olsam pişirirdim![]()
şöyle bir düşündümde; şimdi bu fırın ışıkla pişirme yapıyorsa, o lambalar elektrik tasarruflu falandır sanırım... mühendis olacağım bu yaştan sonra...![]()

neredeyse aynı yaştayız neden olmasın 
Yani, o kadar şeyi düşünen arkadaşlar tasarruflu lamba kullanmayıda akıl etmişlerdir. diğer türlü bir anlamı kalmazdı
Bu arada bu yaştan sonra demişsiniz ama yaşınızda ne varkineredeyse aynı yaştayız neden olmasın
![]()

26 yaşından sonra mühendis olmaya kalksam 10 senede okulu bitiririm... olurum 36.. o yaştan sonrada kimse işe almaz beni
evet tasarruflu lamba kullanmışlardır kesin.... kuzeninizin elektrik faturasından öğrenebiliriz kısmen...

Bu hafta sonu ben gidemedim malesef yanına, o yüzden birşeyler yapıp yapmadığını bilemiyorum
Ama yapmıştır herhalde...gidince sorarım
![]()
Sorarım muhakkak
sanırım sizde bu cihazı alıcaksınız![]()

büyük bir ihtimalle alacağım ama tabi sizin izlenimleriniz doğrultusunda..
sebze haşlamış mı?![]()