Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önerilerinizi bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
önerilerinizi bekliyorum
beylar bişe sorucam htc Desire S mi yoksa samsung ace 2 mi htcde qualcomm msm8255 1000mhz tek çekirdek işlemci ace2de ise dual core 800 mhz çift çekirdek hangisi daha iyi
amcalu1
Üye
Ace 2
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
çok saolda ace2 nin işlemcisi dahamı iyi onu öğrenmek istiyorum arkadaşımla bir iddaya girdikte
Kerim.
Üye
ace2 nin işemcisi daha iyi.
aleranol
Üye
ace2 kağıt üzerinde 1.6ghz işlemciye sahip. bu performans olarakta yansır. yalnız bu 2si yerine alabilirsen desire x al. çok güzel bir cihaz.
GoW Deimos
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkürler
MasteLaa
Üye
Ben HTC için orta seviye tavsiye etmiyorum..Sense diye bir kavram var en azından..Ace 2 kafa ağrıtmaz bana göre..Dalvik olarak da daha iyi..Bir çok HTC den..
lazye
Üye
ben olsam ace 2 yerine, samsung galaxy s advance alırım... 1ghz 2 çekirdek
kardeşim saatte 800 MHz hızında titreşen 2 tane çekirdek var demek. ace2 daha iyidir. işlemcisi de daha iyidir. teorik olarak 1600 MHz hızında çalışıyor diye düşünebilirsin. (ancak gerçekte hiçbir zaman böyle olmuyor, çekirdeklerin elektrik alan etkileşimleri, kullanılan silisyumun saflığı vs...)