Önerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinizi bekliyorum
Battlefield 3 aldım.Oyunu minimumda kaldırıyor.Ben performansı biraz daha yükseltmek istiyorum.

GeForce 9500 GT ekran kartı
2.1 GB ram
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz işlemci

2gb ddr3 ram almayı düşünüyorum.Lakin ekran kartıda düşük.Ucuz ama daha iyi bilr ekran kartı arıyorum :D 2. el düşünmüyorum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hocam bu sisteme ddr3 takamazsınız..

ddr2 almanız gerekiyor.. anakart modeliniz nedir..?? şuan takılı kaç tane ram var.. marka ve MHZ leri nedir.

ayrıca yeni ekran kartı alacaksanız kaliteli bir güç kaynagına ihtiyacınız var.

işlemciniz yeterli...

yeni almanız gereken parçalar.. ram enaz 4GB şart BF3 ü rahat rahat oynamak için..
ekran kartı ve güç kaynagı... güzel birşeyler alacaksanız ortalama 350 TL civarı tutar.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
hocam bu sisteme ddr3 takamazsınız..

ddr2 almanız gerekiyor.. anakart modeliniz nedir..?? şuan takılı kaç tane ram var.. marka ve MHZ leri nedir.

ayrıca yeni ekran kartı alacaksanız kaliteli bir güç kaynagına ihtiyacınız var.

işlemciniz yeterli...

yeni almanız gereken parçalar.. ram enaz 4GB şart BF3 ü rahat rahat oynamak için..
ekran kartı ve güç kaynagı... güzel birşeyler alacaksanız ortalama 350 TL civarı tutar.

hasanım dediklerinin hepsine katılıyorum fakat 2gb ram yetiyor bf3 için.sadece açılırken yada ara yüklemelerde sorun çıkarıyordu eskiden:oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

hasanım dediklerinin hepsine katılıyorum fakat 2gb ram yetiyor bf3 için.sadece açılırken yada ara yüklemelerde sorun çıkarıyordu eskiden:oke:
mediumda 2 GB fuledim ben.. toplam kullanım BF3 için 1.7 gb dı.. ve genel kullnaım 1990MB di..

high veya ultraya çıkınca oyun tek başına 2000 i geçiyor.

melancholy11

melancholy11

Üye
bence gts250 al 2.el veya hd5700 almanı tercih ederim

melancholy11

melancholy11

Üye
SeniGördüm Çok biliyosun aferin sana :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

ben çok biliyorum demedim fazla konuşma:nono:seni takip ediyorum anlamıyorsun kafa 1-2 sene geride kalmış maalesef.gts250 hangi akıllı insan önerir.ayrıca 5700diye bi kart yok nokia telefon almıyoruz burda.hd5750 ve hd5770 var:nono:insanları yanlış yönlendirme:off:önce bilgini bi tazele sonra konuş:vur:tartışma çıkartmak istemiyorum ama deli ediyonuz adamı:off:

- - - Eklendi - - -

ben çok biliyorum demedim fazla konuşma:nono:seni takip ediyorum anlamıyorsun kafa 1-2 sene geride kalmış maalesef.gts250 hangi akıllı insan önerir.ayrıca 5700diye bi kart yok nokia telefon almıyoruz burda.hd5750 ve hd5770 var:nono:insanları yanlış yönlendirme:off:önce bilgini bi tazele sonra konuş:vur:tartışma çıkartmak istemiyorum ama deli ediyonuz adamı:off:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...