Önerilerinize göre hareket edeceğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önerilerinize göre hareket edeceğim
Arkadaşlar sistemim oldukça eski ve yenilemek istiyorum . Öncelikle 1 gb ekran kartı ve 2X2 veya 4 gb ram eklemek istiyorum . Ekran kartı ve ram önerilerinizi bekliyorum . Nokta atışı yapmam gerek çünkü bir daha sistemimi yenileme şansım olmayabilir . Bu yüzden yardımınız çok önemli . Pes 2013 ve Fifa 2013 ü tam performansla oynayabileceğim bir sistem işimi görecektir diye umuyorum .

PRO2000 INFINITY 532 MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR özellikleri

Ana Özellikler
İşletim SistemiMicrosoft Windows 7 Ultimate 32 bit
İşlemci ÜreticisiAMD
Bellek1 GB DDR2
Sabit Disk160 GB
Bellek TipiDDR2
Optik Sürücü Özellikleri
Optik SürücüDVD-RW
Ses ve Görüntü
Ses ÇıkışıHoparlör Çıkışı
Ses GirişiMikrofon Girişi
Ekran Karti512 MB ATI Radeon X1250
Hafıza Özellikleri
Bellek1 GB
İşlemci Özellikleri
İşlemci TipiAMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz
İşlemciAMD Athlon 64 X2 4400+
İşlemci Hızı2.2 GHz
İşletim Sistemi
PlatformPC
İşletim Sistemi
Microsoft Windows 7 Ultimate 32 bit
Anakart
Veri Yolu Hızı2000 MHz
Ağ Tipleri
Modem Tipi56K PCI SoftModem

A3rman

A3rman

Üye
Başta sadece ekran kartı ve ramle bitmez bu iş . harddiskinizin işlemcinizin ramin ekran kartının birde yetersizse güç kaynağının değişmesi gerekli . 2013 ü ayarda oynaman sana bu şekilde nerden baksan 400-500 liraya patlar minimum.

Yok illede bana ram ekran kartı öner diyorsan ; Bütçe belirt önerelim. ama kaldırmazsa bilmem. ki büyük ihimal kaldırmaz.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Başta sadece ekran kartı ve ramle bitmez bu iş . harddiskinizin işlemcinizin ramin ekran kartının birde yetersizse güç kaynağının değişmesi gerekli . 2013 ü ayarda oynaman sana bu şekilde nerden baksan 400-500 liraya patlar minimum.

Yok illede bana ram ekran kartı öner diyorsan ; Bütçe belirt önerelim. ama kaldırmazsa bilmem. ki büyük ihimal kaldırmaz.
+1..
en başta bütçe nedir..
ayrıca bu sistemi adam etmek zor olacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt