Önerileriniz - Güvenlik Programı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CnFk

CnFk

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz - Güvenlik Programı...
Nokia C6-01 Kullanıcısıyım. Telefonda Olan deneme sürümü olan Orjinal F-Scure yi kaldırdım kasperi denedim fakat telefon sürekli açılıp kapandı ve onuda kaldırdım. Virüs Programları Hakkında Bilgim Olmadığı İçin Kararsız Kaldım Neyi Kuracağıma. Tavsiyelerinizi İstiyorum. Sürekli Telde Nette Dolaşan Bi İnsan değilim ama hiç girmiyorumda değil. ve hoşuma giden programları ve oyunları yüklüyorum sürekli. acaba hangi programı kurarsam telefon güvende olur. fikirlerinizi öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.:allalla:

karakartal_omar

Üye
netQin öneririm

pRime.

pRime.

Üye
Net qin anti virüs ve net qin mobile guard uygulamalarını şiddetle tavsiye ederim.

doruk944

doruk944

Üye
Netqin <3

muratcan1905

Üye
kasper kurma gene iyi kurtarmışsın silebilmişsin hiçteyse.
netqin öneririm ama sürekli tarama yapması hoşuma gitmiyor benim yavaşlatıyor işlemleri o yüzden kullanmıyorum virüs sorunuda olmadı şu ana kadar

muratcan1905

Üye
kasper kurma gene iyi kurtarmışsın silebilmişsin hiçteyse.
netqin öneririm ama sürekli tarama yapması hoşuma gitmiyor benim yavaşlatıyor işlemleri o yüzden kullanmıyorum virüs sorunuda olmadı şu ana kadar

SaNMaM

Üye
Kesinlikle netQin antivırus ve netQin mobile guard.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Nokia C6-01 Kullanıcısıyım. Telefonda Olan deneme sürümü olan Orjinal F-Scure yi kaldırdım kasperi denedim fakat telefon sürekli açılıp kapandı ve onuda kaldırdım. Virüs Programları Hakkında Bilgim Olmadığı İçin Kararsız Kaldım Neyi Kuracağıma. Tavsiyelerinizi İstiyorum. Sürekli Telde Nette Dolaşan Bi İnsan değilim ama hiç girmiyorumda değil. ve hoşuma giden programları ve oyunları yüklüyorum sürekli. acaba hangi programı kurarsam telefon güvende olur. fikirlerinizi öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.:allalla:
kardeş telefon bazen kasılıyor bu virüs programlarıyla ama illaki kuracağım diyorsan NETQUİN i öneririm sen bilirsin iyi forumlar....bana sorarsan hiç gerek yok...

pRime.

pRime.

Üye
İkisini birden aynı anda kullanmamızı mı tavsiye ediyorsunuz ? Yanlış mı anladım ?

Doğru anlamışsınız, ikisini de kullanmanızı tavsiye ederim. Ben N8, N85 ve E52'ye bunların ikisini de kurdum hiç bir telefonda kasma, yavaşlama gibi bir belirti yok. Ha, "ikisi bence gereksiz, bi tanesi yeter bana" derseniz sadece 'NetQin Mobile Guard' programını tavsiye ederim. Çok güzel sistem optimizasyonu yapıyor. Zaten ben şahsen NetQin Anti Virus programını arka planda çalışan sistem işlemlerine müdahale edebilmek için kullanıyorum. Symbian'da virus mirus yok arkadaş.

--------------- Ekleme ---------------

İkisini birden aynı anda kullanmamızı mı tavsiye ediyorsunuz ? Yanlış mı anladım ?

Doğru anlamışsınız, ikisini de aynı anda kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt