Arkadaşlar Destek Hattını Aradım. Adam Anna Güncellemesinin Gelmediğini, Normal De Bu Hafta Gelicekti, Ama Sorunlar Oluştuğunu Şahsi Fikrinin Bayram Dan Sonra Geleceğini Söyledi. Güncelleme Falan Yok.
Söz de Temmuz ayı içerisinde gelecekti. Sonra Ağustos'un son haftası denildi. Şimdi ise gsm operatörlerini suçlayarak Eylük başı ya da ortası gibi gelecek diyorlar. Artık bunlara ne kadar güvenebiliriz bende anlayamadım..
naviye hala ulaşılamıyor, nokia da salladıkça sallıyor.. garibin ekmeği umut misali en ufak değişiklikte panikliyoruz.
alman annasını yüklemiştim ama uygulama oyunları falan yüklememiştim. dün akşam onlarıda hallettim. artık hiç beklemeyecem bizim annayı. herhangi bir sorunla da karşılaşmadım zaten.
hatayi alanlarin telefon modeli veya rengi farkli olabilir hatayi alan arkadasin c6 si var onlara onceden geliyodu galiba belli olmaz bekleyelim bakalim bende cafeye gidip guncellestirmeyi denicem..
hatayi alanlarin telefon modeli veya rengi farkli olabilir hatayi alan arkadasin c6 si var onlara onceden geliyodu galiba belli olmaz bekleyelim bakalim bende cafeye gidip guncellestirmeyi denicem..
arkadaşlar gına gelmedimi yaa sizlerede bu anna mevzundan hadi bayram öncesi canımızı sıkmayalım..güzel bir muhabbet sayfası açalımda bari orada kafa dağıtalım ben inanın bu anna çıkmadı diye kız arkadaşımla tartıştım :/ değermiydi anna için kesinlikle değmezdi..ama nokia işte artık ilişkilere bile zararı var bu kuruluşun