Önerilecek Telefon var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sisteminkopegi

Üye
    Konu Sahibi
Önerilecek Telefon var mı?
Arkadaşlar, merhaba

Ben Corby 2 kullanıcısıyım. Mobil cihazım ihtiyaçlarımı karşılayamıyor ve değiştirmek istiyorum.
Aradığım özellikler bu telefonda mevcut değil malesef. Mesela instagram ve watshaap gibi programları yükleyebileceğim telefon var mı? Maliyeti düşükte olabilir. Olabilirde ne, olsun : ) Genel olarak samsung'un cihazlarını severim. Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler : )
Edit: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, bunun için özür dilerim. Konu için mantıklı olarak gördüğüm yer burasıydı ve buraya açmış.​

Kerim.

Kerim.

Üye
butce?

fk555897

fk555897

Üye
Aynen bütçeyi söylemen gerekiyor. Ama Galaxy Ace, Lumia 620 öneririm. Uygun fiyatlı olarak.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
htc desire c ;)

smh60

smh60

Üye
paraya bağlı nexus 4

pasamo2362

Üye
apple iphone 3gs öneririm :)

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
Corby'lerde bada mı vardı :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani bütçen yüksek ise güzel telefon alabilirsin özellikle samsung tercihin ise S3,Note yada S3 Mini,S2,Wonder alabilirsin :good:

ANIL

ANIL

Admin
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Düşük ise Lumia 620 iyi bir seçim olur. Fiyatı 749 TL. Samsung kullanmak istiyorsanız S3, Note II vs bir çok model var.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bütçe ?

IVI-Elia

Üye
Şoyle anlatıyım öncelikle bize bütçe ve sıcak baktığınız sistemi söyleyiniz.Ona göre tavsiye edelim.Wp, Android, IOS sana tarafsızca öneririm ben WP kullanıcıyım ama kesinlikle fanlık yapmam kimse de yapmamalı.Sonuçta bunlar babamızın şirketi değil ya...Herkesin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmesi gerekir...

sisteminkopegi

Üye
    Konu Sahibi
Pardon. Bütçem 200-450 arası. Uygun telefonu bulduğumda bu telefonu satacağım. Bu arada ikinci el almayı düşünüyorum.
Teşekkürler cevaplarınız için : )

IVI-Elia

Üye
bu fiyat aralığında ikinci el piyasasını pek bilmem ama sıfırı 700 tl civarında olan cihazların ikinci elini alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

bu fiyat aralığında ikinci el piyasasını pek bilmem ama sıfırı 700 tl civarında olan cihazların ikinci elini alabilirsin.

lordufuk

lordufuk

Üye
2.el s3 mini alabilirsin ama bi 550 tl fln olur

Shaunx

Shaunx

Üye
Samsung galaxy S2 al kafan rahat etsin. Marketteki her uygulamayi her oyunu rahatca indirir oynarsin. Rahat 1 bucuk sene falanda cikacak guncel uygulamari kaldirir. S2 eskidi biraz ama piyasadaki bircok telefondan kat ve kat iyi hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt