Öneri:.:!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Öneri:.:!
sitenizde topx eksikliği dikkatimi çekti en azından sitenizde top 15 bölümünün olması gerekli oolduğunu düşüyorum..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Portal kurulu olduğunda vardı, portal kaldırılınca tekrar eklenmedi o özellik. Onun yerine şimdilik "Arama > Cevaplanmamış Konuları Göster" işlevi ile idare ediyoruz. ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bencede olsa iyi olur ama .. şu anda pek sorun yaratmıyor. ;)

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
ben düşüncemi söyledim sadece :) eğer admin uygun görürse ekler ben upload ettim arşivinizde belki bulunmuyor diye selametle kalın

Ozan

Ozan

Admin
Gereksiz eklentileri istemiyoruz, her eklenti ayrı bir sorgu yaratır.
Burada paylasım yapıyorsak top15 kim daha çok mesaj yazmıs kimseyi ilgilendirmiyor ki zaten dediginiz istatistiklerin fazlası bile var yöneticiler isterse ayrı bir sayfada bakabiliyor.

Eğer Son 20 konuyu falan derseniz o konuda haklısınız, portalı açınca zaten onun üzerinde olacak forumu yavaslatmak istemiyoruz çünkü en hızlı forumlardan biriyiz.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu gün biraz yawaşlamamı var sanki ?

Ozan

Ozan

Admin
İnternet genel anlamda yavaş bende o yüzden net birşey söyleyemem ama site bende beklemeksizin açılıyor :)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Maxi bu şekilde iyi ve en hızlı site bence kurcalamayın maxicep i:nono:

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz eklentileri istemiyoruz, her eklenti ayrı bir sorgu yaratır.
Burada paylasım yapıyorsak top15 kim daha çok mesaj yazmıs kimseyi ilgilendirmiyor ki zaten dediginiz istatistiklerin fazlası bile var yöneticiler isterse ayrı bir sayfada bakabiliyor.

Eğer Son 20 konuyu falan derseniz o konuda haklısınız, portalı açınca zaten onun üzerinde olacak forumu yavaslatmak istemiyoruz çünkü en hızlı forumlardan biriyiz.

kesinlikle öyle bir amaç için istemedim öyle birşeyin anlamıda yok zaten sadece son konular için istedim en fazla mesajı kapatıp yaparsanız ii olur die düşünüyorum

Ozan

Ozan

Admin
Son 20 konu özelligi portalda olacak ancak daha portal olsun/olmasında bile karar kılamadık çünkü herkesin işi genelde forumda oluyor, faaliyetimiz ve herşeyimizi forumda paylasıyoruz ana sayfada haberler olacak sadece . Yaparsak da basit birşey yapıcaz ama mutlaka son 20 konu olacak

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
siz bilirsiniz sadece Öneri:.:!

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
Son 20 konu özelligi portalda olacak ancak daha portal olsun/olmasında bile karar kılamadık çünkü herkesin işi genelde forumda oluyor, faaliyetimiz ve herşeyimizi forumda paylasıyoruz ana sayfada haberler olacak sadece . Yaparsak da basit birşey yapıcaz ama mutlaka son 20 konu olacak

bu son 20 konu maxicep sitesinin adına uygun son 20 konu olacak değil mi?

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
S&#8364;YF&#8364;TTiN;490223' Alıntı:
bu son 20 konu maxicep sitesinin adına uygun son 20 konu olacak değil mi?

Cevaplanan son 20 konu olur olursa :)

Ozan

Ozan

Admin
Son yaptıgımızda Cep ile alakalı bölümleri kapsayan son 20 cevap bloğumuz vardı muhtemelen öyle olur.

worldcild

Üye
site böle cok ii ya top mop ıstemıoz sitede:)böle cok hızlı walla ve mukemmel eee nede olsa www.maxicep.com :)

Ozan

Ozan

Admin
Portal üzerinde biraz zamanım kaldıkça uraşıyorum sadece haberler ve son cevapların görünecegi bir blok sayfası olacak.

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
portalın büyük sitelerde gereksiz olduğunu düşünürüm (forum için konuşuyorum) çünkü amaç mainpage güzelliği değildir üyeler paylaşım için oradadır.. saygılar ilginizede teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt