Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önerebileceğiniz nokia modeli
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fsee-g
Üye
Konu Sahibi
önerebileceğiniz nokia modeli
slm arkadaşlar bana önerebileceğiniz nokia modelleri hangisi. 1000 ytl ye kadar.
safakk
Üye
bence biraz daha kas kendini ve n95 al yada biraz daha bekle n98 al o süper bi makine
sublieutenant
Üye
===internet aktarım hatası=== (databaseerror)
sublieutenant
Üye
6600 veya 6630
neco_can
Üye
n73 olabilir
ibrahimbildir
Üye
ben kullanıyorum kesinlikle n95.ama sen telefon arıyodun bu telefon değil bambaşka bişey..biraz daha kasıp bunu al bence.
mservank
Üye
bencedeşöyle biraz sabret ama biraz zor ucuzlar n95 al ama yok ben şimdi alacağım diyorsan benim kişisel tercihim n73 me olurdu
targa911
Üye
n 72 de tavsiye edebilirm n73 kullanıcısıym iyi telefonlar n72 569 ytl civarında
Exalans
Üye
n95i 1300 n95 ikinci eli 1000 ytl
fsee-g
Üye
Konu Sahibi
tşklr arkadaşlar önerilerinizi dikkate aldım n95 e karar verdim. yardımlarınız için tşklr.
mert469
Üye
arkadaşım bence 2 ay daha bekle n95 8gb al
goblinhunter
Üye
Arkadaşım sana tavsiyem N73 Ben K.V.K. dan 710 YTLye aldım. İnternette 650 YTL ve 790 YTL arasında değişen fiyatlar da var.
seref78karaca
Üye
bir zamanlar ericson 688 vardı.o zaman 688 e verdiğim parayla bugün bırakın n 95 i komple nokiayayı satın alırdım.biraz abartılı oldu ama kusura bakmayın
osman_593
Üye
bence sen bir 5 ay kadar bekle ve n99i al çünkü n99ide kulaklıksız radyo dinleyebilirsin bedava televizyon izleyebilirsin arka kamerası 5mp ,ön kamerası2mp.hemde çift bluetooth ve çift sim kart özelliğide cabası