önerebileceğiniz nokia modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fsee-g

Üye
    Konu Sahibi
önerebileceğiniz nokia modeli
slm arkadaşlar bana önerebileceğiniz nokia modelleri hangisi. 1000 ytl ye kadar.

safakk

safakk

Üye
bence biraz daha kas kendini ve n95 al yada biraz daha bekle n98 al o süper bi makine:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
===internet aktarım hatası===
(databaseerror)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
6600 veya 6630:spr

neco_can

Üye
n73 olabilir

ibrahimbildir

Üye
ben kullanıyorum kesinlikle n95.ama sen telefon arıyodun bu telefon değil bambaşka bişey..biraz daha kasıp bunu al bence.

mservank

mservank

Üye
bencedeşöyle biraz sabret ama biraz zor ucuzlar n95 al ama yok ben şimdi alacağım diyorsan benim kişisel tercihim n73 me olurdu

targa911

Üye
n 72 de tavsiye edebilirm n73 kullanıcısıym iyi telefonlar n72 569 ytl civarında

Exalans

Exalans

Üye
n95i 1300 n95 ikinci eli 1000 ytl

fsee-g

Üye
    Konu Sahibi
tşklr arkadaşlar önerilerinizi dikkate aldım n95 e karar verdim. yardımlarınız için tşklr.

mert469

Üye
arkadaşım bence 2 ay daha bekle n95 8gb al

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem N73 :oke:
Ben K.V.K. dan 710 YTLye aldım. İnternette 650 YTL ve 790 YTL arasında değişen fiyatlar da var.

seref78karaca

Üye
bir zamanlar ericson 688 vardı.o zaman 688 e verdiğim parayla bugün bırakın n 95 i komple nokiayayı satın alırdım.biraz abartılı oldu ama kusura bakmayın :utan

osman_593

Üye
bence sen bir 5 ay kadar bekle ve n99i al çünkü n99ide kulaklıksız radyo dinleyebilirsin bedava televizyon izleyebilirsin arka kamerası 5mp ,ön kamerası2mp.hemde çift bluetooth ve çift sim kart özelliğide cabası

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem N73 :oke:
Ben K.V.K. dan 710 YTLye aldım. İnternette 650 YTL ve 790 YTL arasında değişen fiyatlar da var.
arkadaşım nokıa n73 ler zaten sıfır fıyatı 560 ytl hemde kvk nın

ayrıca nokıa almak ısteyen arkadaşım sende az daha bekle n95 al

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
arkadaşım nokia 6288 ii bence onu al tam bi genç telefonu fiyatı ben 800 tl bence onu al

haltie

haltie

Üye
n97 n96 n95 8 gb

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia n97 al kardeş süper bi makine weya 8800 al dışı demir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt