Haber OnePlus One resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 801, 3GB RAM, 13MP kamera

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İlkler daima bir diğerinin habercisidir.Xiaomi'de geliyorken kararsız kalabilirsin;) Buna Oppo'yu da dahil edersek artık Çin'e karşı bir sempati beslemen içten bile değil :) Bu telefon tasarım yanıyla bir Htc One veya bir Sony Z2 değil.Büyük haz uyandıracak bir görüntüye sahip olmasada en azından Güney Kore firmaları Samsung ve Lg'e karşı bir adım öndedir.Donanım yanı ise tartışmasız kendini Sony dışında sıyırıyor.Gelmek istediğim nokta bu telefon bir Sony Z2 fiyatına yani 2.500 Tl'ye çıkıyor olsaydı aynı sözlere duyamazdım.Marka ilk eleştiri oklarını yemeye başlamışdı.Burada ilginin cazip yanı büyük çoğunlukda fiyat taraflı.Boşuna demiyorum 2-3 seneye Türkiye pazarına Çin hakim olacak.Ve bu fiyatlara alışıp bir çok Amiral modellere şahit olacağız diye :)
one plusa ilgim oldu diğer çin firmalarına hala soğuk bakıyorum :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
hangi ülkelere geliyor bu cihaz?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ewt bu cihaz hakkında birkaç konu gördüm ki cihaz çıkmadan fanları çıkmış bu yüzden bende yorum yapmıcam ama düşüncemin ve desteğimin bilinmesini istedim. İnş bu markad Gm ye dönmez gördük övünen cihazı
Neyini gördün mesela?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
süper cihaz :alkis: Nexus 5 e benzemiş.

• Beğen
Tepkiler: Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
Neyini gördün mesela?
Yoruma saygı yok abi bir cihaz hiç bir zaman 4 4 luk olmaz olamaz bi yorum yapıyosun 4 kişi bildiriyor lafı bu yüzden önce yorumlara açık olalım diyorum neyse yine konu farklı yöne çekilecek almak ısteyen arkadaşlar inş gönüllerinin istediği olur ;)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Fiyat Pahalı Desem Forum Hortlar :D
Hakikatende Şaka Bir Yana Bayağı İyimiş Fiyat Performans