OnePlus 6, OnePlus 5T'den 50$ Pahalı Olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6, OnePlus 5T'den 50$ Pahalı Olacak!


OnePlus 5T çoğu pazarda stoklarda tükendiği için OnePlus 6'nın piyasaya çıkmasının yakın olduğu düşünülüyor. Bazı söylentilere göre bir kaç hafta içinde OnePlus 6 sevkiyatlarının başlayacağı bile iddia ediliyor. Tabi OnePlus 6 hakkında cevabı en çok merak edilen sorulardan biri de akıllı telefonun fiyatı oluyor. OnePlus, özellikle OnePlus 5'den sonra her yeni modelde fiyatı biraz daha yükseltme eğiliminde ve OnePlus 6 modelinde bu durumda bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor.

Söylentilere göre OnePlus 6 fiyatları şu şekilde olacak: 64GB dahili depolama alanına sahip baz modelin 525$ fiyat etiketi olacak. 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 600$, 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 700$ fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyatların Çin pazarı için olduğu ve diğer bölgelerdeki fiyatların vergiler nedeni ile daha yüksek olacağı da belirtiliyor.



Yine de Çin'de 525$ fiyat etiketi ile sunulacak olan OnePlus 6 64GB modeli ile 475$ fiyat yine satışa sunulan OnePlus 5T arasında bir karşılaştırma yapabiliriz. Bu noktada, OnePlus 6'nın 50$ yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağı ortaya çıkıyor ve ayrıca depolama alanı yükseltmeleri ile aradaki fark daha da fazla artacak.

Bu arada, yukarıdaki resimde, obrolus 6 için hazırlandığı iddia edilen kırmızı silikon kılıfı görüyorsunuz. Bu kılıf görüntüsüne göre akıllı telefonun arka tarafında ortaya konumlandırılmış bir şekilde dikey çift kamera kurulumu göze çarpıyor. Yani OnePlus 6, beklendiği gibi Oppo R15 ile aynı tasarıma sahip olmayacak. Bu arada OnePlus 6'nın fiyatından 50$'lık farkın kablosuz şarj, IP67 su geçirmezlik sertifikası ve ekran içi parmak izi tarayıcı sensöre bağlı olduğu düşünülüyor.
 


Üst Alt