Bir zamanlar daha güzellerini yapmıştık...
Hey gidi windows 95li, bilgisayarın ne olduğunu bilenlerin az olduğu günler hey...
- Oğlum, "format c:" yaz süper oluyor!..

muhtemelen de arkadas konuyu acmadan 1 dk once ogrendi bu BÜYÜK gelişmeyi ve bizle paylastı normaldir![]()

muhtemelen de arkadas konuyu acmadan 1 dk once ogrendi bu BÜYÜK gelişmeyi ve bizle paylastı normaldir![]()
Daha nazik lütfenBen senin hayatın kadar bilgisayar kullandım ve bu forumda senin gibi sübyenler dolaştığından bi deneyeyim dedim bakalım kaç kişi yiyicek, sende denedin %100

tabi yedimBen senin hayatın kadar bilgisayar kullandım ve bu forumda senin gibi sübyenler dolaştığından bi deneyeyim dedim bakalım kaç kişi yiyicek, sende denedin %100
zaten uslubundan belli ne tür forumlarda yer aldıgın ( Hacı Sarısın dedin Zenci Cıktu bu kız
)Lütfen daha nazik bir uslub kullanalım.. Gerginliğe yol açan mesajları silmek zorunda kalacağım..

Ya ben bilmiyodum Yeni Öğrendim İçinDen Gelmiş Yazmış Bunun Neresi Kötü tşkr ederim arkadaşımmmPc de Yeni Bişi Öğrendim
![]()
![]()
![]()
senin canın saolsun ne diyimYaş konusunda hassasiyetimi kaybettim, böyle bir hakareti görmezden gelmeyi daha uygun buldum.. Çünkü iki tarafında siteye olan bağlarını, iyi niyetini biliyorum.. Zaman zaman böyle gerginlikler olurEn güzel yaştır aslında 17 , sakin olmak lazım sadece..

Kilide gerek yok
Gayet yerinde şu anda konu.
Eğer tartışma büyürse ve çirkinleşirse suçlular cezalarını alacaklardır