önemli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
önemli!
Az önce mobil.nokia destek sayfasında n8 için 22.014 son güncel yazılım diye çıktı fakat *#0000# de çıkmıyor bu arada ben Türkiye'deyim 059D576 produc kodu

spartuas

spartuas

Üye
geldi gelicek demek :D kaynak nerede ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben C6-01 kullanıyorum. Az önce Nokia Türkiye'nin resmi sitesine baktım.
Ne C6-01 için ne de N8 için herhangi bir şey yok.
Yeni yazılım ya da güncelleme görünmüyor.
:dry:

Dipnot: OVİ'de de tık yok.

spartuas

spartuas

Üye
konu kilit :D

erollcelik

erollcelik

Üye
bende baktım mobi nokia sitesinde anna,normal sitede 014 görünüyor.bir şey anlamadım.

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
çok garip çünkü dün yoktu anna diye birşey :)

rock_1723

Üye
bende baktım yok öyle birşey hala eski yazılım var ... kilittttt :)

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
pcden bakınca yada nokia türkiye sayfasında yok telden nokia.mobi var orda destek kısmında n8 cihazınızı güncelleyin var orda gözüküyor

----------Eklendi @ 09:59:37 ---------- Yazıldı @ 09:55:26 ----------

resmi burda

serhat_002

serhat_002

Üye
az önce mobil.nokia destek sayfasında n8 için 22.014 son güncel yazılım diye çıktı fakat *#0000# de çıkmıyor bu arada ben türkiye'deyim 059d576 produc kodu
evet bende de 22.014 görünüyor ama ovi suit'te bişi yok

uribaju

uribaju

Üye
ürün kodunuz büyük bir ihtimal yurtdışı kodlu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia'nın yarınki listesinde belli olacak gelip gelmeyeceği.
Yarından önce birşey düşeceğini sanmıyorum.

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
059D576 yurt dışı kodumu?

serkanet

Üye
bende şimdi kontrol ettim oviden kull.güncelleme var dedi bi açtım golf müş anasını satiyim :D

serhat_002

serhat_002

Üye
nokia mobil sitesine görünuyor fakat pcden bakarsanız güncelleme felan yok... ne zmn gelir orası da hala müçhul gibi.....

mfk44

Üye
Aynen bendede öyle nokia mobilde var ama normal sitede güncelleme yok malesef ürünümün yurtdışı kayıtlı olması mümkün değil altında nokia kom garantisi yazıyor

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar yormayın kendnizi daha nokıa nın ken müşteri hizmetleri bilmıyor her konustum görevli ayrı hikaye okuyor ve bizleri uyutuyor. Hadi hepimıze iyi geceler

SilentOne

SilentOne

Üye
bakalım yarınki listede belli olucak bu arada listeye nerden bakıyoz yha nerden haber alıyorsunuz belli bir sitesi varmı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bakalım yarınki listede belli olucak bu arada listeye nerden bakıyoz yha nerden haber alıyorsunuz belli bir sitesi varmı

Önceden haber alamıyoruz maalesef.
Perşembe günleri Nokia Avrupa sitesinin Yazılım Güncelleme forumunda duyuruluyor "... tane daha ülke eklendi" diye...

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
nokianın sitesine girin bakın orda herşey anna telfonunuzu güncelleyin de diyo ama daha gelmemiş tam olarak muhtemelen yarın güncelleyebiliriz. bakmadan eteden ne bu kilit hemen :S adam doğru diyo.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ilk defa bukadar uzun durdu bu versiyon 22.14 te daha önce gelip giderdi içimden bir ses diyorki yarın çıkacak bu anna güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt