ONEMLi!!!! Okuyun ayni hataya dusmeyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazanduranson

Üye
    Konu Sahibi
ONEMLi!!!! Okuyun ayni hataya dusmeyin!
Selamlar herkese,

Bunu bir uyari olarak ta algilayabilirsiniz;

Bu basliktaki Aydin_Taysi87 isimli uyenin Tektronic Car Pack 1.01 s60v3 unsigned programini telefonuma kurduktan sonra telefonumun uygulama dosyasi'nin icine giremez oldum!

Dahadogrusu girebiliyor fakat icerigi goremiyorum. Cunki Uygulamalar adli dosyaya bir kez tikladigimda acilmiyor gibi gozukuyor fakat ikinci kez tikladigimda ortada hangi uygulama yada dosya varsa o aciliyor.
Bu sekilde tahmini olarak bir kez uygulamar adli dosyaya tikladigimda dosya icerisine girebiliyor (ama goremiyorum) sonrasinda sag solyukari assagi tuslariyla tahmini olarak herhangi bir uygulamayi acabiliyorum.
Ben daha onceden Uygulamalar icerisinde programlari ayirmak icin bir cok dosya acmistim; simdi uygulamalar icerisinde herhangi bir dosyaya girdigimde o dosya ici aciliyor ve goruluyor fakat geri tusuna bastigimda telefonun ana goruntusu cikmakta!

Yani hicbir sekilde telefonun Uygulamalar dosyasinin icerigini goremiyorum.

Bu sorun yukardaki programi tele kurdugumda oldu. Bunu dusunerek uygulama yoneticinsen programi kaldirmak istedim fakat listede yok.
X-plore adli programa girerek bu isimde arama yaptim bir sonuc elde edemedim.

Simdi ben telefona format atmadan nasil bu halden kurtulabilirim? Nasil bu programi kaldirabilirim?

Adminlerden rica ediyorum yukardaki basligi kaldirsinlar ve uyelerin test etmeden yayinladigi programlar hakkinda da daha hassasiyet gostersinler.

Simdiden yardimlariniz icin tesekkurederim....

Saygilarimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt