Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.
Harbiden ben bunları düşünmeden aldım bir arkadaş sayesinde filan ama bir oyunlar ikincisi de cm gibi takımlardan destek alıcakmıyız eğer gelirse çünkü güncelleme gelmesin sıkıntı değil benim için bunlar aklımda bir soru işareti oluşturmuyo değil.
arkadaşlar ben 20 haziranda aldım disco yu ama video otofokusda hiç iyi değil. ben önceden vivaz kullanıyordum onun video çekimi çok iyiydi. discoveryle karşılaştırıyorum çok fark var. hemen netleşemiyor önce bulanık sonra düzeltiyor.izlerken gıcık oluyor. vivazda öyle bir şey olmuyor onda sürekli otofokus vardı. gerçekten de sony kamerada en güzeli. ama discoveryi de çok sevdim sadece videoda sorun var bence