Önemli bir sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önemli bir sorum var.
Arkadaşlar ben resmi bir yerde yani devlet işinde calisiyordum.
Dün bana dediler işkurdan eleman gelmiş.
Seni işten çıkartmak zorundayız.
Sadece 1 ay çalıştım.
Dün beni işten attılar ortada kaldım.
Şimdi ben ne yapacağım hakkımı nerde arayacağım ?
Lütfen sadece bilenler yorum yapsin.
Teşekkürler

Son düzenleme:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Devlet işi derken? Eğer devlet ihalesinde çalışan bir işveren (yüklenici) ise bu özel bir firmadır. Ve özel işyerlerinde bazı şartların sağlanması durumunda, işkur ile irtibata geçen işyeri gerekli istihdam için talepte bulunabilir. Amaç tamamen teşviklerden faydalanıp, işçi maliyetinden kaçmaktır. Yani uzun lafın kısası özel sektör işine geldiği gibi davranmaktan geri durmaz. Yani yapacak hiç bir şey yok. Hani şöyle kıdemli biri filan olsaydın bazı tavsiyelerim olacaktı ama maalesef şu durumda lehine hiç bir şey yok. :(

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Devlet işi derken? Eğer devlet ihalesinde çalışan bir işveren (yüklenici) ise bu özel bir firmadır. Ve özel işyerlerinde bazı şartların sağlanması durumunda, işkur ile irtibata geçen işyeri gerekli istihdam için talepte bulunabilir. Amaç tamamen teşviklerden faydalanıp, işçi maliyetinden kaçmaktır. Yani uzun lafın kısası özel sektör işine geldiği gibi davranmaktan geri durmaz. Yani yapacak hiç bir şey yok. Hani şöyle kıdemli biri filan olsaydın bazı tavsiyelerim olacaktı ama maalesef şu durumda lehine hiç bir şey yok. :(

Hocam okulda çalışıyorum.
Perşembe günü okula yeni eleman gelmişti.
Dün iş bitiminde müdür dedi işkur eleman göndermiş maaşını devlet ödeyecek mecbur seni çıkarmamız lazım.

Not: maaşımı okul yönetimi ödüyor.
Dün tam bir ay oldu.
Sigorta da kesildi.
Öyle ortada kaldım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vallahi kardeşim okulda olsa 657 statüsü dahilinde çalışmadığın sürece, sözleşmeyi her türlü feshetme haklatına/yetkilerine sahipler.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vallahi kardeşim okulda olsa 657 statüsü dahilinde çalışmadığın sürece, sözleşmeyi her türlü feshetme haklatına/yetkilerine sahipler.

Neyse böyle daha hayırlı oldu artık başka işe bakacam zaten asgari ücret 900 tl yetmiyordu.
Âmâ güzel tarafı evime 2 dakika uzakliktaydı en azından yol param yoktu :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Neyse böyle daha hayırlı oldu artık başka işe bakacam zaten asgari ücret 900 tl yetmiyordu.
Âmâ güzel tarafı evime 2 dakika uzakliktaydı en azından yol param yoktu :)
Umarım daha iyi imkanlara sahip bir iş bulabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, selametle.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Devlet işine akıl sır ermez hakkınızda hayırlısı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fatih kardeşim en kısa sürede iş bulman dileğiyle isteğin üzere konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ___kaptan___ ve Amedly Fatih
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt