ONE X | Üst kısımda batarya yüzdesini gösterme ?

Sponsorlu Bağlantılar

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
ONE X | Üst kısımda batarya yüzdesini gösterme ?
HTC One X kullanıcısıyım dün gece revolution hd romunu yükledim bugün de üst kısımdaki çubuğa batarya yerine yüzdeli bir şey koymaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Marketteki widget yada uygulamalardan bahsetmiyorum galiba SystemUI.apk dosyası ile oynanarak bu işlem yapılıyor fakat okuduğum dökümanlar ile başaramadım.

Acaba nasıl yapabilirim ?

Yardımcı olursanız memnun olurum.

epts

epts

Üye
ben yardımcı olayım, güncel sürümün ne. 3.20.401 vs. Ben daha önce stock roma recoveryden yuzdeli batarya yükledim. Şu an viper rom kullanıyorum adamlar aşmış kendini. Tavsiye ederim. 20,30 tane yuzdeli batarya var. Ve çok gelişmiş bir rom.

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
Kod:
Rom : Revolution HD 22.0
Kernel : 3.1.10-g03b5369

Viper Romun Revolution HD ye göre + veya - leri neler peki biraz bahsedebilir misiniz ?

epts

epts

Üye
Kod:
Rom : Revolution HD 22.0
Kernel : 3.1.10-g03b5369

Viper Romun Revolution HD ye göre + veya - leri neler peki biraz bahsedebilir misiniz ?
Ben daha - sini farketmedim. Ben de bir çok defa arhd kullandım, en son revolutn 21 kullanmıştım. Revulaton stock roma çok benziyor. Viperx hem görsel hemde destek bakımindan çok önde, adamlar 3.20. 403 tabanı kullanırken arhd aralarında olmak üzere diğerleri 401 tabanlı rom kullaniyordu.
Artıları
1-ota yoluyla guncelleme
2-venomhub(tüm mod. Tema vs burda bulunur).
3-adamlar reklam engelemeyi roma entegre etmiş. Format atsanda bi daha ugrasmiyorsun
4-farklı kilit ekranı tercihi
5-Fake IMEI modu(programlarin süresini uzatmak icin)

- - - Eklendi - - -

daha çok özellik var,. Kullandığım romlardan aklıma gelenlerin kullanım süresi
1-viperx rom 3-4 ay
2-stock rom 1-2 ay
3-arhd rom 1hafta
4-cyanogen mod 1 gün
5-Revolution 1-2 gün
6-miu rom bir kaç saat
Ben viperx önce bir çok kez dolaştım. Ama şuan viperx kullanıyorum.
Yani kısaca anlatmamdan çok kendiniz deneyin, bence siz de vazgeçemeyeceksiniz.

- - - Eklendi - - -

Özellik
6-sound enhancer (sesi acaip artirip., netlestiryor.)
7-app Installer (örneğin 100 tane apk seciyorsun, o hepsini bir seferde yüklüyor.
8-sd maneger(çok daha hızlı veri transfer

- - - Eklendi - - -

9-silide panel(kısa yol gibi birsey)

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
Şuradaki venom videosunu izledim. Sanırım ilk sürüm tanıtımı bu.

Oldukça fazla detay eklenmiş her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş fakat bu durum sistem kullanımı ve şarj tüketimini arttırmıyor mu ? Revulation HD yi seçmemdeki bir neden de şarj tüketimini en aza indirgediklerinden bahsedilmesiydi. Venom rom da şarj tüketimi nasıl acaba ?

epts

epts

Üye
Şarj konusunda sıkıntı çekmedim. Hatta bazı twkslarla sarj daha fazla gidiyor. Demekten zarar gelmez. Şuanki sürüm 3.7.7

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
Peki son olarak şunu sorayim mevcut uygulamalarımı falan titanium backup ile yedeklesem yeni rom kurunca tekrar yüklesem sorun yaşar mıyım ?

Yada siz nasıl yedek alarak yüklüyorsunuz ?

epts

epts

Üye
sistem uygulaması olmadıktan sonra yedekleme problem çıkarmaz. En azından bende çıkarmadı

- - - Eklendi - - -

ben Titanium backup la toplu işlerde yüklendiğim tüm uygulamaların yedeğini aliyorum. Romu sıfırdan yükledikten sonra tekra topluca geri yüklüyorum

Üst Alt