One X Flex (ekrana bastırınca renklerin bozulması) proolemi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ucandosbik

Üye
    Konu Sahibi
One X Flex (ekrana bastırınca renklerin bozulması) proolemi olan var mı?
Arkadaşlar ben de başlıktaki sorun var. Malum video sitesinde one x flex yazınca sorunu görebilirsiniz. Telefonu daha yeni aldım servise götürmemi istediler. Değişim isticem bakalım. Bu sorunu yaşayan, yaşamış ve çözmüş olan ya da yaşamış ve çözememiş olan var mı?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Hocam bunun nasıl giderildiği yazıyordu forumda bekle bulup yazıyım buraya :) ama ben denemedim bende sorun yok çok şükür :)

- - - Eklendi - - -

'Ve sarı leke için Ahmet Baydar kardeşimin yaptığı bir araştırmada bulduğu şey şudur ; uyku modunu kapatıp,ekran parlaklığı sonuna kadar açık şekilde şarja takıyormuşuz ve sabaha kadar sarı leke geçiyormuş.Bu problemi yaşayanların denemesi gerekir.'

xzibitx5 isimli üyeden alıntıdır.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sizin dediğiniz sarı leke sorunu için.

Bu sorun başka ve ilk defa duyuyorum.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Hocam bunun nasıl giderildiği yazıyordu forumda bekle bulup yazıyım buraya :) ama ben denemedim bende sorun yok çok şükür :)

- - - Eklendi - - -

'Ve sarıleke için Ahmet Baydar kardeşimin yaptığı bir araştırmada bulduğu şey şudur ; uyku modunu kapatıp,ekranparlaklığı sonuna kadar açık şekilde şarja takıyormuşuz ve sabaha kadar sarıleke geçiyormuş.Bu problemi yaşayanların denemesi gerekir.'

xzibitx5 isimli üyeden alıntıdır.

Behzat gülme krizine soktun beni kardeşim hahahaha :aha: Bu sorunu bulan Ahmet Baydar varya,Bu konuyu açanın ta kendisi :) Kendisi şuan başka bir problem yaşıyor.Ekrana parmakla köşelerden felan bastırınca bu bilgisayarlardaki lcd ekrana bastıgımızda bi dalgalanma oluyorla hani onun yaşadığı problem bu.Bende böyle bir problem yok.Siz aynı problemi yaşıyor musunuz ? Sarı leke sorunu değildir :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende bir ara biraz bastırınca oluyordu, serviste dokunmatik panel değişti, artık bayağı bastırmak gerekiyor.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Ahmet'den daha haber yok bakalım.Bugün kvk ile felan uğraşıcaktı ne yaptı acaba.Geldiğinde paylaşır bizimle olan biteni.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
one x de sorunlar hiç bitmiyor :hmmm

ucandosbik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün kvk ile telefonda görüştüm. Telefonu görmeden bi şey diyemeyiz ama karşımıza sürekli olarak çıkan bi sorun değil bu dediler. Pazartesi sabah telefonu bırakın akşama kadar değişim talebi ile ilgili kesin bi cevap veririz dediler. Bu arada htc desteğe de durumu bildirdim. Daha önce de destek ile görüşmelerim oldu ve bu ekran problemini bildiklerini ve değişim talep etmemi söylemişlerdi. Ben de htc destekten, ilgili kvk bayiini arayıp sorunu bildiklerini ve değişim isteğimi onaylamalarını istemelerini söyledim. Bu konuşmaların ekran görüntüsüyle gidicem kvk'ya pazartesi günü. Gelişmeleri buraya yazmaya devam edeceğim. Ha şu an ki durum telefonunun kullanımıyla ilgili en ufak bir sıkıntı yaratmıyor ama ben htc ve kvk firmalarının bir sorun karşısında nasıl bir duruş gösterdiğini öğrenmek için değişim talep ediyorum. İleride bunu göz önüne alarak seçimler yapabiliriz böylece.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Yahu ben one x alalı bi yıl olucak ekranında çizik bile yok hergün çok yoğun kullanırım telefonumu :) Ya siz kullanmayı bilmiyorsunuz yada ben bilmiyorum. one x sorunlu diyen arkadaş kaç kere kullandın sen :hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Yahu ben one x alalı bi yıl olucak ekranında çizik bile yok hergün çok yoğun kullanırım telefonumu :) Ya siz kullanmayı bilmiyorsunuz yada ben bilmiyorum. one x sorunlu diyen arkadaş kaç kere kullandın sen :hmmm
Dostum kullanmama gerek yok forumda açılan şikayet konusu ve youtube konulan videolardan vardım bu konuya. uuncu Arkadadaşımında dediği gibi ilk seriler problemli sorunlu geldi ekrana toz kaçması,Sarı leke vs. ama sonraki serilerde bu hatalar düzelti.Ben bunu cihazın acele çıkarılmasına bağlıyorum

ucandosbik

Üye
    Konu Sahibi
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Dostum kullanmama gerek yok forumda açılan şikayet konusu ve youtube konulan videolardan vardım bu konuya. uuncu Arkadadaşımında dediği gibi ilk seriler problemli sorunlu geldi ekrana toz kaçması,Sarı leke vs. ama sonraki serilerde bu hatalar düzelti.Ben bunu cihazın acele çıkarılmasına bağlıyorum

tamam söylediğine hak veriyorum ama birde şöyle olanlar var bunun china olanını alıyorlar. 3 kuruş fazla verip taiwan modelini alsalar bu sorun başlarına gelme ihtimali %1 kanımca.

ben çok memnunum one x'den neyse iyi forumlar vesselam

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tamam söylediğine hak veriyorum ama birde şöyle olanlar var bunun china olanını alıyorlar. 3 kuruş fazla verip taiwan modelini alsalar bu sorun başlarına gelme ihtimali %1 kanımca.

ben çok memnunum one x'den neyse iyi forumlar vesselam
çin olan modeli derken oda htc firması tarafından mı yapılıyor yoksa çinlilerin üretimi birebir mi?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

çin olan modeli derken oda htc firması tarafından mı yapılıyor yoksa çinlilerin üretimi birebir mi?

bak o konuda bilgim yok ne desem yanlış olur he birde bu cihazın şarz kablosu pek kaliteli değil ama cihaz çok kaliteli hakkını yemiyelim her cumadan cumaya telefonun üstündeki plastik koruyucuyu çıkartıp telefonla birlikte o plastik parçayı silip tekrar takıyorum :) bi kızım gibi bakıyorum ona bembeyazzz :D

- - - Eklendi - - -

Hayır, garantim hala devam ediyor.

uğurum artık sana kendi telefonumu vericem ha o dereceye geldim artık abi gönderme şunu servise artık ya :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bak o konuda bilgim yok ne desem yanlış olur he birde bu cihazın şarz kablosu pek kaliteli değil ama cihaz çok kaliteli hakkını yemiyelim her cumadan cumaya telefonun üstündeki plastik koruyucuyu çıkartıp telefonla birlikte o plastik parçayı silip tekrar takıyorum :) bi kızım gibi bakıyorum ona bembeyazzz :D

- - - Eklendi - - -

uğurum artık sana kendi telefonumu vericem ha o dereceye geldim artık abi gönderme şunu servise artık ya :)
Bahsi geçen cihazlar HTC'nin Çin'de ürettiği cihazlar.
Emre bu arada ben sinir oldum senin cihazda olmaz bana kapalı kutuda cihaz lazım :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Bahsi geçen cihazlar HTC'nin Çin'de ürettiği cihazlar.
Emre bu arada ben sinir oldum senin cihazda olmaz bana kapalı kutuda cihaz lazım :D

emin ol kapalı kutudaki cihazdan daha iyidir :D uğurum bak yarım yıl oldu nerdeyse telefonu alalı yaz tatilinin başında almıştım telefonu şuanda telefonda çizik bile yok ram rom falan uğraşmam o işlerle zaten bilirsin :) yoğun kullanırım hemde hergün :D
bence birazda kullanmayla alakalı :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
emin ol kapalı kutudaki cihazdan daha iyidir :D uğurum bak yarım yıl oldu nerdeyse telefonu alalı yaz tatilinin başında almıştım telefonu şuanda telefonda çizik bile yok ram rom falan uğraşmam o işlerle zaten bilirsin :) yoğun kullanırım hemde hergün :D
bence birazda kullanmayla alakalı :)
Cihaz gelsin ilk iş ROM atmayı düşünüyorum :)

Üst Alt