One View Systems QTorch v.1.00(0) Symbian^3 Signed ( El Feneri Uygulaması )

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bu prog kurdum ama 10 sn gibi sonra ısık şiddeti çok azalıyor. hangi ayarı yanlıs yaptım acaba
ayarları yeniden gözden geçirin bi bakın...telefonum uygun olsa yardımcı olurdum...

KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
keşke bizdede olsaydı :D :D

suat1111

suat1111

Üye
mersi

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık teşekkürler kardeş

keldervis

keldervis

Üye
Ellerine sağlık.. C7 kullananlar için gereksiz bir uygulamadır çünkü c7'de tuş kilitlerken 2 saniye aşağıya basılı tutun otomatik led'ler yanıyor. bilmeyenler için.. :)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık.. C7 kullananlar için gereksiz bir uygulamadır çünkü c7'de tuş kilitlerken 2 saniye aşağıya basılı tutun otomatik led'ler yanıyor. bilmeyenler için.. :)
sağolasın... bilgi için ayrıca teşekkürler :oke:

blackbird48

blackbird48

Üye
5800 için olur mu_
kardeşim 5800 için ovide çok daha iisi var benim eski 5800 ımda var ama N8 de pek tavsie etmem yani arkada kamera ışığını kullanamadktan sonra ekran ışığıyla pekte hoş olmaz ama genede emeğine sağlık arkadaşın

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
Teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim....

fedakar72

Üye
flası acık bırakmaya yarayan bir program yokmu.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
saly35

saly35

Üye
flaşhı kullaıcağını düşünmüştüm ama ekran ışığını kullanıyor hoşuma gidmedi yinede teşekkürler

kızıl şaman

Üye
5800 için daha kapsamlı el fenerleri var ovide bu ekranı aydınlatıyor. Ama 5800 için direk flaşı yakıp daha çok ışık veren bir fener uygulaması var. Birde 5800 için Moove diye bir müzik oynatıcısı var keşke N8 içinde aynı uygulamadan olsa zira ikiside dokunmatik ama versiyonları farklı

----------Eklendi @ 22:44:56 ---------- Yazıldı @ 22:42:56 ----------

Ama uygulamayı yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
flaşhı kullaıcağını düşünmüştüm ama ekran ışığını kullanıyor hoşuma gidmedi yinede teşekkürler

5800 için daha kapsamlı el fenerleri var ovide bu ekranı aydınlatıyor. Ama 5800 için direk flaşı yakıp daha çok ışık veren bir fener uygulaması var. Birde 5800 için Moove diye bir müzik oynatıcısı var keşke N8 içinde aynı uygulamadan olsa zira ikiside dokunmatik ama versiyonları farklı

----------Eklendi @ 22:44:56 ---------- Yazıldı @ 22:42:56 ----------

Ama uygulamayı yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ederim.
rica ederim

imam85

Üye
keşke filaşı çalıştırsa sadece ekran ışıgı var:hmmm
bunada şükür.

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
indiriyorum.

Üst Alt