cyber
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dediğim gibi sana kalmış.Şimdi Lumia 900 ya da 4S diyip daha sonra pişman olmanı istemem.Dediğim gibi oturup önceliklerini uzun uzun düşün zor bir karar olacak hadi hayırlısı
Arkadaşlar zaten gerektiği kadar bilgi vermiş ancak bunların içinde seni - şimdilik - en mutlu edecek olan iPhone 4s.
Arkadaşlar zaten gerektiği kadar bilgi vermiş ancak bunların içinde seni - şimdilik - en mutlu edecek olan iPhone 4s.
ama 700$ diyolar yaklaşık 1250 eder ve birde harç çıktı işin içine 1350 etti birde unlock işlemi 1450 ediyo zaten geçen kipa da iphone 4s 1581 tl idi sizce iphone almak mantıklı olur mu
Hünkarım bende öyle dedim ama Lumia'nın tasarım, sağlamlık, sosyal ağlar - internetini çok beğenmiş.Her işletim sisteminden azıcık istiyor kısacası tıpkı benim gibiŞimdi düşünmeye çekilmiş olmalı
Amerika'dan alıyorsanız Türkiye'de garantisi geçmiyordu bir de.Ama Avrupa ise 1 yıl oluyordu.Bence 4S almaya karar verirseniz 100 lira için 1 yıl garantiden vazgeçmeyin.
İphone 4S uyaar size fakat yere cok dusuruyorsaniz lumia daha mantikli
İphone 4S uyaar size fakat yere cok dusuruyorsaniz lumia daha mantikli
Ya da evde çekiç yoksa
2-3 yil rahat kullanirsin
Eğer ics stabil olursa one s. Bide overclock...Mis...
aslında one s in işlemcisi s4 ama artık uğraşmak istemiyorum rom falan yüklemekle zaten symbianda da günceleme beklemekten bıktım yani günceleme de bekleyemem ama one s de donanım çok güzel özel maddeden yapılmış gövde falan
Ben de one s istiyordum babam 2. Eli para etmez diye izin vermedi almam ben onu dedimecburen 4s aldiracam artik ne de olsa 2. Eli en degerli cihaz
Ben de one s istiyordum babam 2. Eli para etmez diye izin vermedi almam ben onu dedimecburen 4s aldiracam artik ne de olsa 2. Eli en degerli cihaz
adam 4s bulmuş beğenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?