forever1907+
Üye
önceliğim uygulama fiyat sinirsiz (ios vs android)
önceliğim uygulama fiyat sinirsiz ios ve android ilk göze çarpanlar bikaç konu açtim arcs-4s-onex-s2-nexus mu diye s2 ve 4s i çok önerdiler siz nediyorsunuz.bu arada takıldığım konular şunlar:
ARC S:tasarımı çok hoşuma gidiyor 1,4ghz-ics,ve 81,mpx çok güzel
S2:ekran kalitesine ve hızına hayranım
ONE X:tasarımını beğenmedim ama hızı hayran bırakıyor
NEXUS:ekran kalitesi ve herşeyyle mükemml ama 5mpx bozuyor(okdr para vercz malum)
4S:öncelikle ismi var ve kullanıcısına o farkı veriyor 4 kullandım güzeldi ama s2 kadar dğil çift çekirdek ve hd 8mpx göz dolduruyor
LUMIA 900:telefon hakkında hiçbi bilgim yok ama çok methednler var özelliklerine baktım s2 kadar olmz
ANDROİD:YAKLAŞIK 450 BİN UYGULAMA SI VAR ÇOĞU VİRÜSLÜ VE KALİTESİZ DİYENLER VAR.
İOS:YAKLAŞIK 800 BİN UYGULAMASI VAR KULLANANLAR UYGULAMALARIN ÇOĞUNU PARALI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ANCAK KIRDIRIRSAM OLURMUŞ ODA GARNTİYİ BOZUYOR
WP:microsoftun ne yapacağı belli olmaz hiç bi fikrim yok kullanmadım
BADA:HİÇ ÖNERMEYİN DAHA İYİDİR
SYMBİAN:BIKTIM WALLA
ARC S:tasarımı çok hoşuma gidiyor 1,4ghz-ics,ve 81,mpx çok güzel
S2:ekran kalitesine ve hızına hayranım
ONE X:tasarımını beğenmedim ama hızı hayran bırakıyor
NEXUS:ekran kalitesi ve herşeyyle mükemml ama 5mpx bozuyor(okdr para vercz malum)
4S:öncelikle ismi var ve kullanıcısına o farkı veriyor 4 kullandım güzeldi ama s2 kadar dğil çift çekirdek ve hd 8mpx göz dolduruyor
LUMIA 900:telefon hakkında hiçbi bilgim yok ama çok methednler var özelliklerine baktım s2 kadar olmz
ANDROİD:YAKLAŞIK 450 BİN UYGULAMA SI VAR ÇOĞU VİRÜSLÜ VE KALİTESİZ DİYENLER VAR.
İOS:YAKLAŞIK 800 BİN UYGULAMASI VAR KULLANANLAR UYGULAMALARIN ÇOĞUNU PARALI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ANCAK KIRDIRIRSAM OLURMUŞ ODA GARNTİYİ BOZUYOR
WP:microsoftun ne yapacağı belli olmaz hiç bi fikrim yok kullanmadım
BADA:HİÇ ÖNERMEYİN DAHA İYİDİR
SYMBİAN:BIKTIM WALLA

)