önceliğim uygulama fiyat sinirsiz (ios vs android)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
önceliğim uygulama fiyat sinirsiz (ios vs android)
önceliğim uygulama fiyat sinirsiz ios ve android ilk göze çarpanlar bikaç konu açtim arcs-4s-onex-s2-nexus mu diye s2 ve 4s i çok önerdiler siz nediyorsunuz.bu arada takıldığım konular şunlar:

ARC S:tasarımı çok hoşuma gidiyor 1,4ghz-ics,ve 81,mpx çok güzel
S2:ekran kalitesine ve hızına hayranım
ONE X:tasarımını beğenmedim ama hızı hayran bırakıyor
NEXUS:ekran kalitesi ve herşeyyle mükemml ama 5mpx bozuyor(okdr para vercz malum)
4S:öncelikle ismi var ve kullanıcısına o farkı veriyor 4 kullandım güzeldi ama s2 kadar dğil çift çekirdek ve hd 8mpx göz dolduruyor
LUMIA 900:telefon hakkında hiçbi bilgim yok ama çok methednler var özelliklerine baktım s2 kadar olmz

ANDROİD:YAKLAŞIK 450 BİN UYGULAMA SI VAR ÇOĞU VİRÜSLÜ VE KALİTESİZ DİYENLER VAR.
İOS:YAKLAŞIK 800 BİN UYGULAMASI VAR KULLANANLAR UYGULAMALARIN ÇOĞUNU PARALI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ANCAK KIRDIRIRSAM OLURMUŞ ODA GARNTİYİ BOZUYOR
WP:microsoftun ne yapacağı belli olmaz hiç bi fikrim yok kullanmadım
BADA:HİÇ ÖNERMEYİN DAHA İYİDİR
SYMBİAN:BIKTIM WALLA

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Önceliğin uygulamaysa tabiki İOS :oke:

klongs

klongs

Üye
jailbreak garantiyi bozuyormu hani bozmuyordu arka o kadar jailbreak yaptik :D

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Sen symbianı kullanmaı bilmessen tabi sıkılırsın

kmesne

kmesne

Üye
android alırsan one x diyorum 4 çekirdek 1 gd ddr2 ram 4.6 inç 8 mp kamera tasarımı kafana takma sen telefonun ön kısmıyla ilgileniceksin zaten arkası da öyle çok kötü değil fakat genel htc tasarımı

İos alırsan bence jb yapma İostaki bir çok uygulama (Ben daha pahalısını görmedim ama belki vardır) 0.99 dolar 1.60 tl falan yani öyle çok pahalı değil

61semih

61semih

Üye
uygulama konusunda en iyisi tartişmasız ios zten herkez biliyor fakat 3,5 inç ekran da oyun oynamak ile 4,3 inç arasında çok fark var.
kayda değer coğu oyun zaten android içinde var büyük ekranlı bir telefonda oyun ve internet herzaman daha kullanışlı oluyor.
uygulamadan kastın programlarsa ona birşey diyemem 4s.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
uygulama deyince orda durmak lazım; iPhone 4S :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
niye arkadaslar androidde de uygulama bayagi cok. ios daha cok oyun ustune kurulu.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
android alırsan one x diyorum 4 çekirdek 1 gd ddr2 ram 4.6 inç 8 mp kamera tasarımı kafana takma sen telefonun ön kısmıyla ilgileniceksin zaten arkası da öyle çok kötü değil fakat genel htc tasarımı

İos alırsan bence jb yapma İostaki bir çok uygulama (Ben daha pahalısını görmedim ama belki vardır) 0.99 dolar 1.60 tl falan yani öyle çok pahalı değil

tmm da ben 1 telefon alıcam yani farketmez birini öner yeter tşk..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sakın iphone 4s alma 5 i bekle bende bekliom

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
5 eylül 2012de çıkacak dokuz doğururuz oamna kadar :))
temmuz diyolardı yaa bu benim face de apple cı arkadaşlarımı kandırmam gibi olmuş o zaman en erken steve jobs ın ölüm yıldönümünde çıkar

• Beğen
Tepkiler: forever1907+
MrExpert

MrExpert

Üye
iosu alabilenin zaten parası vardır uygulamayada para verebilir...

• Beğen
Tepkiler: forever1907+
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt