Şimdilik hiçbirini oynamayacağım, Dead Space 3 iniyor şuan ama onu da oynamayacağım, 1-2'yi indirmiştim, biraz bakıp sildim.en az boyutludan başla, o inince onunla uğraşırsın vakit geçer diğerleri de aynı şekilde

Şuan sınav haftasında olduğum için oyunları indirsem de oynamam, hafta sonu hepsi inmiş olur amaHitmanı indir diğer ikisi çok güzel değil zaten.
Bir de Watch Dogs çıkmış 10gb lık Skidrow, onu da merak ettimSpiderman çıkalı 2-3 gün oldu. Watch Dog daha çıkmadı diye biliyorum. GTA 4 bence 3 ve san andreadtan daha kötü. Oyunda renk yok siyah beyaz içimi karartıyor.Hitmanı oynamadım ondan güzeldir indir gitsin.Gta 4'ün 2 oyununu merak etmiştim, inanılmaz örümcek adam 2 de ne zaman çıktı anlamadım ama güzele benziyor indireyim dedim, absolution'ın zamanı var daha
Şuan sınav haftasında olduğum için oyunları indirsem de oynamam, hafta sonu hepsi inmiş olur amaBir de Watch Dogs çıkmış 10gb lık Skidrow, onu da merak ettim

Saturation yazıyo sen hiç görmedin miSpiderman çıkalı 2-3 gün oldu. Watch Dog daha çıkmadı diye biliyorum. GTA 4 bence 3 ve san andreadtan daha kötü. Oyunda renk yok siyah beyaz içimi karartıyor.Hitmanı oynamadım ondan güzeldir indir gitsin.![]()
Artırınca renkler daha canlı oluyo.Onuda yaptım ama hala güzel gözükmüyor.Saturation yazıyo sen hiç görmedin miArtırınca renkler daha canlı oluyo.
Hepsini karışık indiricem hafta sonu oynarım

ENB Series modunu denedin mi? Gerçekten çok değiştiriyor oyunuOnuda yaptım ama hala güzel gözükmüyor.![]()
gta 4 Müthiş bir oyungta 4 hepsinden güzel

İndirdim ama oyun bayağı zor gibi görünüyoHitman dostum hitman
Mario ile gönderildi.
Şimdi gelsin Batman Arkham Origins