Önce Hangisini İndireyim

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Önce Hangisini İndireyim

Önce hangisini indireyim?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
en az boyutludan başla, o inince onunla uğraşırsın vakit geçer diğerleri de aynı şekilde

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
en az boyutludan başla, o inince onunla uğraşırsın vakit geçer diğerleri de aynı şekilde
Şimdilik hiçbirini oynamayacağım, Dead Space 3 iniyor şuan ama onu da oynamayacağım, 1-2'yi indirmiştim, biraz bakıp sildim.
Diyorum ki şu gta 4'ün sonrada çıkan 2 oyununu indireyim(EFLC), arada kardeşim oynuyor ben de oynarım değişiklik olur.
Okullar kapanmadan indirebildiğim kadar indireceğim köyde bolca vaktim oluyor yapacak bişey bulamıyorum :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
sen bilirsin :)

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Hitmanı indir diğer ikisi çok güzel değil zaten.

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4'ün 2 oyununu merak etmiştim, inanılmaz örümcek adam 2 de ne zaman çıktı anlamadım ama güzele benziyor indireyim dedim, absolution'ın zamanı var daha
Hitmanı indir diğer ikisi çok güzel değil zaten.
Şuan sınav haftasında olduğum için oyunları indirsem de oynamam, hafta sonu hepsi inmiş olur ama :DBir de Watch Dogs çıkmış 10gb lık Skidrow, onu da merak ettim

Uhops

Uhops

Üye
Gta 4'ün 2 oyununu merak etmiştim, inanılmaz örümcek adam 2 de ne zaman çıktı anlamadım ama güzele benziyor indireyim dedim, absolution'ın zamanı var daha
Şuan sınav haftasında olduğum için oyunları indirsem de oynamam, hafta sonu hepsi inmiş olur ama :DBir de Watch Dogs çıkmış 10gb lık Skidrow, onu da merak ettim
Spiderman çıkalı 2-3 gün oldu. Watch Dog daha çıkmadı diye biliyorum. GTA 4 bence 3 ve san andreadtan daha kötü. Oyunda renk yok siyah beyaz içimi karartıyor.Hitmanı oynamadım ondan güzeldir indir gitsin. :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Spiderman çıkalı 2-3 gün oldu. Watch Dog daha çıkmadı diye biliyorum. GTA 4 bence 3 ve san andreadtan daha kötü. Oyunda renk yok siyah beyaz içimi karartıyor.Hitmanı oynamadım ondan güzeldir indir gitsin. :)
Saturation yazıyo sen hiç görmedin mi :) Artırınca renkler daha canlı oluyo.
Hepsini karışık indiricem hafta sonu oynarım

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
gta 4 hepsinden güzel

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Hitman ile örümcek tamam gta4'e sonra bakarım akk'yi aşmayalım :D