onboard ekran kartını iptal etmek

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
onboard ekran kartını iptal etmek
arkadaş yeni ekran kartı aldı. Biosdan onboard ekran kartını iptal nasıl edilir.?

- - - Eklendi - - -

award bios

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeni kartı tak olsun bitsin. başka bişey yapmana gerek yok. :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
tamam taktık sorun yok çalışıyor. Bu arada power 350 watt miş.ama aldığımız kart 1 gb ama dxdiag da 1780 gözüküyor. Yani 1 gb tin üstünde neden öyle

- - - Eklendi - - -

tamam taktık sorun yok çalışıyor. Bu arada power 350 watt miş.ama aldığımız kart 1 gb ama dxdiag da 1780 gözüküyor. Yani 1 gb tin üstünde neden öyle

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

- - - Eklendi - - -

Ramden paylaşım yapıyor ihtiyacı olursa ama gerek olmaz

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ama ramdan paylaşıyorsa ramin 2 gb tin altında olması gerekmez mi. Şu anda ram 2 gb. Öncedende 2ydi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ya öyle işte ihtiyacı olursa alıyor yoksa almıyor yani bunda anlamicak bişey yok herkesinki öyle... 16gb ram ile 4gb oluyor güya ekran kartı

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm tamam sağol

aaeerr

aaeerr

Üye
Bu arada ekran kartinin modeli ne ? Ona gore ps yeter mi yetmez mi soyleyim :) Ekran kartlari uzmanlik alanimdir hocam. Ekran kartinin rami gucunu gostermez, ram yuksek cozunurlukte uygulama acmayi saglar :)

avcitalip

avcitalip

Üye
ya konuyla alakasız biliyorum ama yine de sormak istiyorum bende Lenovo Z580 var ve onboard ekran kartıyla beraber Nvidia GT-635M GPU da çalışıyor ve tahminimce oyunlarda kasmaya neden oluyor ki bazı oyunlar düşük grafikli olduğundan(minecraft gibi) gidip kendiniz Nvidia GPU'ya geçirmeniz gerekiyor :evet: sadece Nvidia GPU'yu nasıl kullanabilirim ?

aaeerr

aaeerr

Üye
BIOStan onboard karti kapatmaniz gerek :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ekran kartinin modeli ne ? Ona gore ps yeter mi yetmez mi soyleyim :) Ekran kartlari uzmanlik alanimdir hocam. Ekran kartinin rami gucunu gostermez, ram yuksek cozunurlukte uygulama acmayi saglar :)

Ekran kartı hd 5670

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ya konuyla alakasız biliyorum ama yine de sormak istiyorum bende Lenovo Z580 var ve onboard ekran kartıyla beraber Nvidia GT-635M GPU da çalışıyor ve tahminimce oyunlarda kasmaya neden oluyor ki bazı oyunlar düşük grafikli olduğundan(minecraft gibi) gidip kendiniz Nvidia GPU'ya geçirmeniz gerekiyor :evet: sadece Nvidia GPU'yu nasıl kullanabilirim ?

Nvidia denetim masasından oyunu seç kullanılan ekran kartını gt635 yap kaydet

Üst Alt