Ön dişim çürüyor(Doktora gitmekten korkuyorum yardım edin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Ön dişim çürüyor(Doktora gitmekten korkuyorum yardım edin :)
merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ön dişlerim birbirine deyiyodu 1 ay önce fark ettim üste en ön dişim kenarından çûrümeye başlamış diğer dişlerim saglam her akşam fırçalıyorum doktor ne yapar sizce?

.Murat.

.Murat.

Üye
en kısa sürede gitmelisin çürük derin değilse dolgu yapar derine inmişse kanal tedavi uygular yada çeker
sana tavsiyem kısa sürede git sadece dolgu ile kurtar 10 dakika sürmez

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bencede doktora git :oke:

• Beğen
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
en kısa sürede gitmelisin çürük derin değilse dolgu yapar derine inmişse kanal tedavi uygular yada çeker
sana tavsiyem kısa sürede git sadece dolgu ile kurtar 10 dakika sürmez

derin gibi sanırım üzerin diş geçiriyolarmış sanırım bildiğime göre onunda pek uzun süre gitmiyo diyorlar birde ön diş çok kullanılıyor ya

kcsoft

kcsoft

Üye
diş ağrısı çok kötü doktora git bence tam çürürse sonra pişman olursun diş diktirme de pahalı zaten

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
kardeş derinde olsa kanal tedavi ile kurtarılabilir en son işlem çekimdir hiç korkmana gerek yok

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Doktora git dostum...

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım derinde olsa dolgu yapılır
Sana tavsiyem dişini çektirme. Orada sadece bir parça kökte kalsa üzerine kaplama yapılır.
Eğer çektirirsen sağındaki ve solundaki dişlerde gider köprü yapmak için veya implant yaptırırsın o da biraz pahalı tabi.

• Beğen
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Yarın sıra aldım :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Bir arkadaşım vardı o bisikletten kafa üstü düştü ön dişi çıktı yerine takamadılar bir daha diğer tedaviler çok pahalı olduğu için.Doktora gitmekte iyi seçim yapmışsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt