cukuleaks
Üye
Gözü döndümü her ama herkes yapar. Bence insanın kendine bile tam güvenmemesi lazım tedbirli olması lazım. Şahsen ben kendimi biliyorum asla yapmam , ama %1 de olsa ihtimal olabilir. Dedim ya , zaten insan aldatırken çok değişik birisi oluyor, o an o , o değil. Zaten bu yüzden pişman oluyor ve ''naptım ben ! '' deyip pişman oluyor... Yapılması gereken şey kendini garantiye almak akıllı düşünmek..İnsan hiç böyle bişey yaparmı hayvandan farkı kalmaz sonda
Whats can i do oh yeahKızlar Benim Cazibeme Dayanamazlar:
varmak istedıgın sonuç ne pekıDenilmek istenilen şey bu. İnatla aldatmam ben diyenleri bekliyorum. Fikirleri değişmediyse konuşalım haklı olan siz iseniz, oturup düşünmek gerekecek.
Bi önceki hesabımda bu tarz konulara ben yorum yazdığımda konuya artık kimse yorum yazmıyor idi. Ben şizofrenim unuttun mu
varmak istedıgın sonuç ne pekı
Bi önceki hesabımda bu tarz konulara ben yorum yazdığımda konuya artık kimse yorum yazmıyor idi. Ben şizofrenim unuttun muBenim net kararım olamaz. Ben herzaman kendimle çelişirim. Bir yanım farklı bir yanım farklı düşünür.
Bu devirde normal olursanız zaten ozaman asıl sorun sizdedir
o cümleyi anladıysan ne oluyim
bie diyene bak
haklısın tatlım.Aldatmaya değecek kadar guzel bir bayan olursa neden olmasın.(yani 2. Bayan guzel olursa) Ben şu kılise cumlelerden nefret etmisimdir. Asla aldatmam. Aldatmak benim kitabımda yazmaz. Aldatmıs bile olsa aklımın ucundan bile gecmez. Vs vs asıl bu tipler aldatır.
Aldatmaya değecek kadar guzel bir bayan olursa neden olmasın.(yani 2. Bayan guzel olursa) Ben şu kılise cumlelerden nefret etmisimdir. Asla aldatmam. Aldatmak benim kitabımda yazmaz. Aldatmıs bile olsa aklımın ucundan bile gecmez. Vs vs asıl bu tipler aldatır.
Boyle biri cok zor bulunur. Ya karsısına boyle biri cıkmadı. Yada bayanlarla isi yok.Anlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?