omnia windows 7 bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ern_ts_61

Üye
    Konu Sahibi
omnia windows 7 bağlantı sorunu
merhaba arkadaşlar bnm omnia i900 var ama windows 7 bağlantı sorunum war daha once bağlandım fakat şimdi bağlanamıyorum sorun nedir acaba 2 tane win 7 bilgisayarım war bağlamıyorum sinir oldum lütfen yardım :( bu arada formda aradım bn bulamadım varsa ozur ama acil yardıma ihtiyacım war

keyaksar

Üye
merhaba arkadaşlar bnm omnia i900 var ama windows 7 bağlantı sorunum war daha once bağlandım fakat şimdi bağlanamıyorum sorun nedir acaba 2 tane win 7 bilgisayarım war bağlamıyorum sinir oldum lütfen yardım :( bu arada formda aradım bn bulamadım varsa ozur ama acil yardıma ihtiyacım war

Önce AcSyn aktive et. Yani Usb bağlantısı hafıza kartında olmasın.Sonra
Ayarlar - Bağlantı Ayarları - Usb PC - Gelişmiş Ağ İşlevselliğini Devre Dışı Bırak.....
Win7 driverleri yükleyecek.

recboy

Üye
keyaksar çok teşekkürler bende de aynı sorun vardı basit ama önemli.... ingilizce kullananlar için yazayım ben de , active sync etkinleştirmek için menu-settings-connections-USB Connection mode- active sync seç ok sonra aynı yerdeki (menu-settings-connections)-usb to pc den enable advanced network functionality kutucuğunu boş bırakarak ok ....

Üst Alt