Omnia nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Omnia nasıl bir telefon
Arkadaşlar ben seneye lise geçeceğim için annemler bana bir telefon alacak sizce bu i900 nasıl bir telefon 1000 lira ya başka bir öneriniz varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
omnia güzel telefon ama telefon alacaksan iphone al...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
oda çok pahalı

--------------- Ekleme ---------------

sen gördüğüm kadarıyla omnia kullanıyosun nasıl bir telefon 4 sene idare edermi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4 sene çok zor, iyi kullanırsan belki..

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki 3 sene kullanabileceğim bir telefon varmı özellikleri iyi olan (eğer telefonu yere filan düşer diyosan ben telefonumu 4 sene içinde 2 kere düşürdüm) peki bir inceleme yapacak olursan i900 nasıl bir telefon (değerlendirirmisin)

intoman

intoman

Üye
ben olsam n900 yaha htc hero alırdım

baranas

Üye
    Konu Sahibi
ikiside türkiye ye gelmiyo diye biliyorum

zfr_1

zfr_1

Üye
htc hero geldi türkiyeye satılıyo şu anda..

baranas

Üye
    Konu Sahibi
ankarada nerede satılıyor biliyorsan söylermisin

zfr_1

zfr_1

Üye
vatan computerde var istersen gir sitesine bak sitedede gösteriyo zaten.ama beyazı yok galiba htc heronun vatan computerde.

--------------- Ekleme ---------------

al direk link koyuyorum istersen

baranas

Üye
    Konu Sahibi
vatan computerde elimize alıp inceleme şansımız varmı biliyo musun

zfr_1

zfr_1

Üye
nerdeyse 6 aydır falan gitmiyorum vatan computere o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
tamam peki bu konuda bilgidi olan varmı

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
vatan computere geçen hafta gittim istanbul yolu üzerindekine inceleyewmiyoruz telefonu sadece trkcllin kampanyalı olanları felan inceleyebilirsin bu arada lgkm900 arena ya da daha fazla para verebilceksen chocolate bl40 al

Fsaanee

Üye
merhaba arkadaslar ben 2 sene GD600 Samsung kulandim menu olarak cok super ustune diyecek fakat Foto kamerasi hic iyi degil 5 megapixel olmasina ragmen sonra Omnia II i8000 aldim nerdeyse 2 ay felan oldu menu eh fena degil begenmedim fakat internette guzel bir program buldum simdi onu kulaniyorum benim icin super oldu her sey 3D boyutlusuna kadar fakat yine 5 megapixel kamerasi var yine istedigim gibi cekmiyor arti navigasyon programi yukledim mesela igo programini hic tanimiyor tanitamadim aristirdigima gore ben hollandada yasiyorum hollanda sitelerinde arastirdim hic kimsede calismiyormus navigasyon yani iyice ararstirin ne istiiyorsun ve ne bekliyorsun telefondan ona gore arstirin bir suru bilgi var internette haydin Allaha emanet olun........

futbol123

futbol123

Üye
bence 1000 tl ye n97mini alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt