golge_555
Üye
Telefona format ya da flash attığında ilk açılışta 5 dk boyunca dahili programları yükler. Eğer sen bu arada telefonla uğraşırsan kurulum yarıda kesilebilir. Burada programların yüklenme vakitleri değişiyor, 9 program kuruluyor ve içlerinde python pack gibi uzun süren kurulumlar var. Bu yüzden sabırlı olmanızda fayda var.
ok tamamdır problem kalmadı tskrler saol
nokia5230um var 1 senedir. hiç acımam bi fw gördüysem denerim nasıl olmuş yüklerim hemen. beta1fw ni denedim ama kinetik scrollda ekranın yukarı aşağı yaylanmasını kaldırmışsın galiba. ve ayarlamalarda dokunmatiği kısıtlamışsın gibime geldi. nerden mi anladın dersen parsV40 a göre dokunmatiğin performansı düşmüş oradan kıyaslıyorum. ama yine de güzel olmuş emeğine sağlık bi problemimi belirttim sadece bu arada ovisuite-mapsvb. güncelleme atacağım zaman bu bileşen dahili hatasını alıyorum çözümü var mı acaba?
Rambo bu hızla gidersen sanırım beta 2 ben daha yorum yapamadan çıkcak.Ama busefer denerken işim zorlaşcak aslonda hata bulabileceğinden emin bile değilim rambo testerların işini böyle zorlaştırma yaw
yeni yazılım güzel olmuş fakat bir kaç hata ekleyebilirim. Arama yaparken ve kapatırkenki titreşim şimdi yok. Birde dokunmatikte biraz hassaslasma kaybolmuş gibi. Ofw olmasaydı devamlı kullanırdım fakat ofw daha hızlı ve daha güzel.
Bu arada son olarak şunu söylemek istiyorm. Ofw veya bu c6 versiyonunda tüm programları kaldırsak yardım ovi gibi gereksiz ve tüm programları acaba çok daha hızlanır mi ki?
birde bu yazı yazarken nike işaretli tuş birbu daha büyük olamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?