Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
of rambo ya bugün gidemem kuzene geç oldu hafta içi de zor oruç agızla gidemem en azından bir hafta daha bekliycem beta 1i flashlamak için neyse 2 hafta bekledim bir hafta daha bekliyeyim ofw nin temalari güzel durmuş
rambo fw gayet iyiye gidiyor helal olsun5230'da böyle fwler görmek iştahımı açıyor
herhangi bir sorunda söyle bu güzel fw'yi daha güzel hale getirmeye çalışalım
Asıl ben sana teşekkür ederim. Karşılıksız yardım ediyorsun.Rambo herzaman burdayımyardıma falan ihtiyacın olursa Bu arada cpu modumu kullandığın için ben de sana teşekkür ederim
SDK ile daha gizli özellikler açılabilir..
Peki, sorunları artık beraber çözeceğiz. Böyle destek vermen gözlerimi yaşarttı, birazdan ağlicam (şaka o kadar duygusal değilim). Allah yapacağın yardımlar için senden razı olsun.
müthiş bişe olmuş ellerine sağlıkbayadır kullanıyorum hata göremedim heralde görmicem de
ya rambo_ft cok guzel beta 1 ama elimin altinda nfe yok su c6 kilidi c5-03 kilidi yapman mumkun mu sana zahmet
Eğer isterseniz C5 tuş kilidinide dahil etmek istiyorum. Ama yeşil ve Türkçe'si düzeltilmiş slide to unlock u bırakmak istemiyorum. Sizlerin isteklerine bağlı olarak C5 tap to unlock modunu uygulayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?