Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Sorun JAF programında. Vista uyumluluğu ve yönetici olarak açmalısın. USB girişlerinden diğerlerini dene. Ovi Suite'e telefonunu tanıtmalısın böylece flashlama sürücüleri yüklenir.
Bu sorunu çözemeyeceğim. JAF sorunu dediğim gibi. Bir de bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra dene.
Peki, birde öyle dene bakalım.
birde bi kaç sorum olacaktı. güncelleme menüsünden program güncellemeleri geliyor. tlf yazılımı hariç diğer güncellemeleri almalımıyım. tlf zaten yüklü uygulamaların ve kurulu olmayan programların güncellemesi geliyor kabul edeyim mi. bu yazılım omeganın en son sürümü zandedersem 5.07 için omeganın daha üst bi sürümü var mı. buna ndrive ve başka programları sis gibi yükleyebilirmiyim. son olarak omega 4.6 için yüklenecek güncelleme yaması filan var mı, başkaları tarafından 5.007 için yapılmış entegre yamaları bunun üzerine kurabilirmiyim. biraz çok sordum ama ilk cfw ve bu senin cfw nasip oldu.
Öncelikle sorununun çözüldüğüne sevindim
Sorularına madde madde cevap vereceğim.
1) OmegA için bir güncelleme veya yama artık yayınlanmayacaktır.
2) Güncelleme menüsündeki güncellemeleri yapma. Yani şeytan dürtüyor olabilir(bende yaşamıştım) ama kesinlikle güncelleme. Boşuna telefonu yorarsın. Ama yok illa ki merak ettim ben yükleyeceğim dersen, dilediğin gibi yükleyebilirsin. Yalnız birkaç yükleyememe hatası ile karşılaşabilirsin.
3) Telefonda olmayan programları yükleyebilirsin. Mesela Qt yi yüklemek için sana ovi mağazadan "sinema" uygulamasını indirip kurman. Böylece Qt de yüklenecektir.
4) Ndrive ve başka SIS uygulamaları yüklebilirsin (bugüne kadar kimse Ndrive hakkında birşey söylemedi).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?