benim bir sorum olacakti. Photon c6-05 cfw kurdum, qt yi de rambonun verdigi c6v40 icin qt olani kurdum. Kurulumda sorun yok ama herhangi bir program yuklerken 2 mblik update buluyor indirmesi bitmeden hata failed diyor.
Bundan once omega kurmustum onda qt yuklerken hata vermisti. Sorun nerede sizce?
benim bir sorum olacakti. Photon c6-05 cfw kurdum, qt yi de rambonun verdigi c6v40 icin qt olani kurdum. Kurulumda sorun yok ama herhangi bir program yuklerken 2 mblik update buluyor indirmesi bitmeden hata failed diyor.
Bundan once omega kurmustum onda qt yuklerken hata vermisti. Sorun nerede sizce?
üstad rambo geçen gün resim çektim net bakmak için sçeneklerden döndür sağa yaptım döndü sonra yakınlaştırma yaptım dönmemiş halini yakınlaştırdı neden acaba_???
Rambo konuşmama yine bu fw için teşekkür ederek başlıyorum bir kaç sorum olacak 1.si rehberden birini favorilere eklediğimde rehberden gidiyor yalnızca mesaj atarken kime'ye tıkladığımda en üstte çıkıyor yani rehberden tamamen çıkıyor. 2.si ise sohbetleri kullanırken yani ordan mesaj gönderirken duygusal simge eklenemiyor. bunlara çözüm var mı acaba ?
Teşekkürler hocam çok emeğin geçti sadece bu cfw de değil her konuda farklı bölümlerde de yorumlarınla hareket ettik hakkını helal et çok sağol iyi ki varsın....
Hocam bir arkadaşa yükledik bu cfw yi çok iyi çalışıyordu fakat hafıza kartına resim attık şimdi galeriden bakacağımız sırada bizi atıyor bakamıyoruz neden_?ne yapalım_?