Ölüp dirildi ilk isteği şok etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prime

prime

Üye
    Konu Sahibi

>

Geçirdiği kalp krizi sonucu kalbi duran ve öldüğü açıklanan Batmanlı Hasan Altun, 25 dakika sonra gözlerini açarak yeniden hayata döndü. Kendine gelir gelmez doktordan sigara istediğini söyleyen Altun, yaşam fonksiyonlarını bir süre kaybedip tekrar yaşama döndüğünü doktorundan öğrendi.
Batman'da Belde Mahallesi'nde ikamet eden 4 çocuk babası TPAO emeklisi işçi 53 yaşındaki Hasan Altun, evde aniden rahatsızlandı.
VEFAT HABERİ VERİLDİ, İMAM ÇAĞRILDI
Ağrı bölgesi ve aşırı terleme nedeniyle eşinin kalp krizi geçirdiğini tahmin eden Pervin Altun, yakınlarına haber verip eşini hastaneye kaldırdı. Kaldırıldığı hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra Altun'un kalbe giden ana damarlarından birinin kapalı olduğu tespit edildi. Anjiyoya alındıktan kısa bir süre sonra kalbi duran ve tüm hayati fonksiyonlarını kaybeden Altun'un, hastaneye akın eden yakınlarına vefat ettiği haberi verildi. Altun'un defin işlemleri için imam bile çağrıldı. Fakat bu aşamada Hasan Altun yeniden gözlerini açtı.
not:alıntıdır

aLone

aLone

Üye
tiryakilik böyle bişey:ehe

Bora

Bora

Üye
:kop2: be adam ne diyelim sana:ehe

Terekehereke

Terekehereke

Üye
peki vermişlermi ki?

By Asabi

By Asabi

Üye
Ulan millet kafayı sıyırmış haaa :sn:
Sigara içecene zıkkım iç :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Valla arkdaşlar ben de apandisitten amalıyat olmuştum ve ıkı gun hastanede kaldım.İnanın cektıgım acı ıcemedıgım sıgaranın yanında bı hiçti.Sonra dayanamadım kalktım dikişli dikişli yurume egzersızı numarası yapıp korıdorun pencerısının kenrına gectım ceeeeekkk.Bi de öksurmeyeyım mı aman allahım dıkıslerım patlıyacaktı zor topladım kendımı sonra ana geldı bı ton dırdır:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben gülecek birşey göremiyorum bu haber için . Kendisine yazık ediyor .

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Enes, sen bu toplum için ideal bir evlatsın böyle devam et benden sana kocamaaaaaaan bir aferin:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:oke: mantığım almıyor ama yaw ölümden dönmüş sigara istiyor :ah başka bir ülke olsa inanmazdım :ehe

unrivaled

unrivaled

Üye
:kop::kop::)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Pöfür pöfür tüttürü ver amca:)

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
hemşehrim saolsun :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
evet bakın ibret alın başlamayın sigaraya insanı ölüm bile durduramıyor sonra

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu haberi yaklaşık 6 ay önce okumuştum saol

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
:) ölürken bile alem bu yurdum insanııı yaa

SucX

SucX

Üye
Valla arkdaşlar ben de apandisitten amalıyat olmuştum ve ıkı gun hastanede kaldım.İnanın cektıgım acı ıcemedıgım sıgaranın yanında bı hiçti.Sonra dayanamadım kalktım dikişli dikişli yurume egzersızı numarası yapıp korıdorun pencerısının kenrına gectım ceeeeekkk.Bi de öksurmeyeyım mı aman allahım dıkıslerım patlıyacaktı zor topladım kendımı sonra ana geldı bı ton dırdır:D

Aman evladım yeni ameliyat oldun niye böyle yapıyorsun ayağa kalkmaman lazım vs vs.. bilirim bunları :)
Ama yaptığınıda şiddetle,esefle hatta tekmeleyerek karşı çıkıyorum :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:D tekmeleyerk mı:D valla ana geldı yara daha beter azdı,keske aman evladımla gırılen cumleler kursa,estı gurledı yagdı ..ne sen sor ne ben soyleyım:)

zibidi39

zibidi39

Üye
içmeyen anlamaz yaptıgı yanlıs bısey orası kesın ama bende o durumda olsam bende yanlıs olan o seyı yapardım malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt