ölümden döndüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
ölümden döndüm
merhaba arkadaşlar. öncelikle benim yazılarımı okuyup, üzüldüğünüz ve acılarımı paylaştığınız için sizlere minnettarım. bugün mahallemizin ön tarafında taşın üstünde oturmuş çekirdek yiyordum. hava oldukça güzeldi ve ben de bu havayı en iyi şekilde değerlendirmeliydim. bakkaldan zor da olsa çekirdek almayı başarabilmişti. ne paradan ne de üşengeçliktendi derdim, sadece sosyal fobim oradan çekirdek almamı engelliyordu. eğer çekirdek alma işlemini kusurlu bir şekilde gerçekleştirirsem dünyanın en mutsuz insanı hissedecektim kendimi. neyse ben çekirdeğimi çıtlatırken bizim mahallenin ufak çocukları geldi. önce özgüvenimi topladım sonra da derin bir nefes aldım. çünkü biliyordum ki bana yine sataşacak, onurumu kıracak ve benim zaaf yönlerimden yararlanacaklardı. içlerinden biri benden çekirdek istedi. çekirdeğin sadece bana yeteceğini ve bakkalın da çok fazla uzakta olmadığını söyledim. içlerinden iri yapılı çocuk beni itekledi. çok kötü savrulmuştum. boğazıma çekirdek kabuğu kaçmıştı. bir ara nefessiz kaldım ve başım dönmeye başladı. bir yandan da öksürüyor, kendime gelmeye çalışıyordum. daha sonra biri elimdeki çekirdeği alıp kaçmaya başladı. arkasından diğerleri de koşmaya başladı. daha sonra da bana hakaret ve alay ederek gülüştüler. ben ise hemen eve doğru yolumu tuttum. sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim? özgüvenimi depolamam için neler yapmalıyım? onlara karşı gelmek, onlardan korkmamak için bir şeyler yapmalıyım ve bu konuda sizlere sesleniyorum. fiziki durumum hiçte iyi değil ve kendimi güçsüz hissediyorum. kamburum çıkık ve yolda yürürken kendimden nefret ediyorum. bu arada tuba_erva ceza almış ve bu beni çok sarstı. bütün kötü haberler, kötü olaylar üst üstte geliyor ve ben çok üzülüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

daha önceki konumda da bu tip olaydan bahsetmiştim. geçen yılın yazıydı. o zamanlar daha kötüydü durumum.

Link: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dayak-yiyorum-368513.html

buketcik

buketcik

Üye
bu şaka felan mı? ne bu yaa.:hmmm
eğer gerçek ise senin acil olarak pisikoljik destek alman lazım .ailene bu konuları açılmalısın.
hakikaten ne bu yaa:D

Mert

Mert

Üye
Tuba abla keşke burda olsaydı:kop:
Bence sevinmen lazım. Daha düne kadar sakız markası soruyordun. Şimdi gdip çekirdek almışsın. İyi gidiyorsun. Böyle devam et:D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve buketcik
buketcik

buketcik

Üye
:ehesüper ya

Kral 63

Kral 63

Üye
eline bir sopa al çocuklar geldimi kafa göz burun dal :boxbak bi daha öyle birşey yapıyorlar mı :naughty:o zaman özgüvenin yerine gelir:evet:

Mert

Mert

Üye

Akrabamısınız?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, mangdaşire ve Samsunspor
.BlueTR

.BlueTR

Üye
daya yiyorum konusuna bakarak yaşın bir hayli büyük bak sana laf sokanlara süper kapak laflar sok ben öyle yapıyorum.arada bizim mahalledede bana kabadayılık taslıyolar tekme atcakkn bi çelme çakıyom yerde çovuk yada laf attı mesela slk dedi ya bende daha beterini söylerim yada ana avrat :D

One907

One907

Üye
Senin hayal gücün iyi yaw sen buralarda harcanma git bi senaryo falan yaz film çek valla tutar :evet:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş sen şaka mısın? yoksa gerçekten sorunların mı var?eger gerçekten sorunların varsa direk zaman kaybetmeden ailene açıl.benden sana tavsiyem herşeyi kafana takma.şimdi kendimden örnekler versem bunları kafaya takıp intihar edersin.bu kadar duygusal olma.:oke:

Mert

Mert

Üye
kardeş sen şaka mısın? yoksa gerçekten sorunların mı var?eger gerçekten sorunların varsa direk zaman kaybetmeden ailene açıl.benden sana tavsiyem herşeyi kafana takma.şimdi kendimden örnekler versem bunları kafaya takıp intihar edersin.bu kadar duygusal olma.:oke:
Aileyi hiç karıştırma. Devreler karışıp mala bağlıyo:d:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
:ehe

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Öncelikle geçmiş olsun. Dış görünüşüne önem verme kusursuz kul yoktur olmayacak da. Emin ol bu sitedeki herkesin bi kusuru var ve bu çok normal bir şey ALLAH vergisi.Eğer ALLAH biz insanları dört dörtlük yaratsa idi ona şükür , dua ve minnetdar etmiyor olurduk.(gerçi biz insanlar doyumsuz olduğumuz için ).
Öyle insanlarla muhattap olmana değmez nedeni ise kendilerini kabadayı zannetmeleri aslında her insanın ZAAFI vardır onlarda zaaflarını belli etmemek için böyle insanları ezmek,alay etmek,küçük düşürmek gibi yollara başvururlar.Yaptıklarının ve yapacaklarının psikolojik ve sosyolojik durumunu düşünme çünkü bu senin işin değil (kafayı yersin mazallah :D )
Son olarak da senin onlardan kurtuluş yolun tek gezmemen ve zaafını onlardan (yani insanlardan ) korumalısın. Yoksa işin yaş :).

bU şekilde dayak yememiş ve küçük düşürülmemiş olursun.

ZAAFINI KİMSE AMA KİMSE BİLMESİN EN YAKIN OLAN AİLEN BİLE...:) ÖYLE TİPLERLE PEK ZITLAŞMA. HALADA DEVAM EDERLERSE SÖYLE AFYONDAKİ ARKADAŞLARIM HAKLARINDAN GELİRLER:) İYİ FORUMLAR.

• Beğen
Tepkiler: buketcik

Revengeful

Emekli Yönetici
Oraya gelip dövelim mi onları ?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Özgüvenini topla bi daha sana sataşan olursa bana söyle :ehe/Şaka bir yana pisikolejik destek al veya ailene açıl yine sataşınca beynini onların çok güçsüz olduklarını ikna et ve dal :d::oke:

buketcik

buketcik

Üye
fazlada zor olmadı ama arkadaş konuştu.forumda kendini çocuk gibi gösterip kafasından senaryolar yağdıran zaman zaman konularında ve msjlarında yaşından büyük yorumlar yaparak kendini eleveren.vermediğini düşünecek kadar basit ve kullanımı zor olan kelimelerle cümle kuran arkadaşımız çocuk değillll..ve yorumlarda tamamı internetten alma kurgular. BİLGİNİZE

MetQ7

MetQ7

Üye
Yine mi sen?:d::ehe

buketcik

buketcik

Üye
Yahu başka işin yokmu senin

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyle demeyin yaziktir ya :ağlarım:

buketcik

buketcik

Üye
konuyu açıp kayıplara karışan arkadaşımız çocuk değillllllllll.İNANMAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt