Ölü Nokta Hamilton'ın Lastiğini Patlattı..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Ölü Nokta Hamilton'ın Lastiğini Patlattı..
Lewis Hamilton dün gerçekleşrilen Macaristan Grand Prix'i boyunca lastiğinde meydana gelen ölü nokta sonucu lastiğinin patlamasıyla büyük bir riske maruz kalmıştı.



Hungaroring'te analizi gerçekleştiren Bridgestone yarış patronu Hirohide Hamashima yarıştan sonra yaptığı ilk açıklamada Mclaren pilotu Lewis Hamilton'ın muhtemelen lastiğe yapışan yabancı bir maddenin ya da mucurun bu soruna neden olduğunu söylemişti.

Japon patron konu ile ilgili olarak Telegraph'e şu açıklamada bulundu: " Ölü nokta sonucu lastiğin patlamasıyla ciddi şekilde yaralanabilirsiniz. Çünkü o noktada lastiğin yüzeyi çok inceliyor ve bu yüzden bu tür hasarlarda daha az korumaya sahip oluyorsunuz.

Hamilton çaylak sezonunu geçirdiği geçen sene bu tür sorunlarla üç kez karşılaşmıştı ve agresif sürüş stilininin bu tür problemler doğrabileceği yönünde düşünceler oluşmuştu.

Budapeşte'de gazetecilere konuşan Hamilton şunları söyledi: " Bir lastik patlama olayı daha yaşadım ve 'Oh hayır, tekrar olamaz' dediğim bir durumdu. Geçen sene bu benzer sorunlara tam üç kez yaşadım ve aslında şampiyonluğu kaybetmeme neden olan olaylardı."
 
schumici

schumici

Üye
hakkatten bu adam hep lastik patlatıyo. ama genelde bu onun sürüş stilinden kaynaklanıyo
 

Benzer Konular



Üst Alt