Oltaat.com'dan Hediyeler, Kontörler...

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oltaat.com altivi.com'un yeni kazanç kapısıdır. Şuan ücretsiz olan olta atmak ileriki aylarda ücretli olacaktır. Site reklam aşamasında olduğu için kendi reklamını kontör dağıtarak yapmaktadır. Verdikleri kontörü parça kontör olarak atmaktalar. Bu 50 Kontör de 3 aylık süreyi uzatmaktadır.

ysr86

ysr86

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler ancak sanırım soruma cevabı tam olarak alamadım ileriki aylarda olacak olan ücretlendirme için şimdiden bizi abone etmiyolar demi yani ödemeleri alma yolu bizim telefonlarımız üzerinden olmayacak?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır. Şu an site tamamen ücretsizdir. İleriye yönelik ücret alamazlar.

yunusmax

Üye
slm arkdaşlar baende 50 kontur kazandım ve bir gün sonra bilgi mesajı gelldi.. siteye kayıtlı olduğum numarama yüklemişler.. sanırım genelde 1 saat de bir yada yarım saatde bie kazandırıyorlar- bu arada sağ tarafada kontur kazananın adı kalıyor...

ixamar

ixamar

Üye
inş . sakat bi durum olmaz üyelik alalımı bakalım

sozler1981

sozler1981

Üye
bende 50 knt kazandım arkadaslar siz de sansınıze deneyin rast gele :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrikler :oke:

Cidden kontör kazanmanın çok zor olduğu bir site. İlk defa bu kadar zor bir şekilde kontör kazanmaya çalıştım ama olmadı.

Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum, tanıdığım kazanan 3. kişisiniz :) Sizden önce de DeadSilence kazanmıştı :)

cool_eagle

Üye
yaaaaaaaw bana çıkmıo o kadar uğraştım walla sizde ii şans war :D:D

mami_cavus

Üye
delircem yaw :D 163bilet oldu

sozler1981

sozler1981

Üye
50 kontor halen gelcek
:@

DiscJockey

DiscJockey

Üye
Numaralı bilet oltanıza takıldı. Daha fazla bilet alın, şansınızı arttırın.

Aldığınız biletleri görmek için tıklayınız.
gibi bir yazı var .Yani bi şey kazanamadık anlamında mı bu... Bilet çıkana kadar güvenlik kodunu yazıp hep denemek denemek böle mi

kontör çıkan arakdaşlar bilfgilendirsin lütfen.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Numaralı bilet oltanıza takıldı. Daha fazla bilet alın, şansınızı arttırın.

Aldığınız biletleri görmek için tıklayınız.
gibi bir yazı var .Yani bi şey kazanamadık anlamında mı bu... Bilet çıkana kadar güvenlik kodunu yazıp hep denemek denemek böle mi

kontör çıkan arakdaşlar bilfgilendirsin lütfen.

Evet. Kontör çıkana kadar güvenlk numarasını sürekli olarak girmeniz gerekmektedir. Şansınıza göre bazen kontör çıkıyor. Tanıdığım 3 arkadaşıma kontör çıktı.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çıkmıyor bir türlü.:D
Bir de bi şey soracam;
Olta at seçeneği varya o sınırsız değil mi? İstediğimiz kadar tıklayabiliriz?
Kafam karıştı çünkü ''Sitemizi tavsiye Edin Daha Fazla Bilet Kazanın ''diyor.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olta atmak ve bilet kazanmak sınırsız, bir limiti yok. Tavsiye ederek daha kolay bilet kazanıyorsunuz ama bu şekilde kontör kazanamıyorsunuz. ( Denenmiştir )

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kazandım!!(50kontör)
Gönderdiklerinde bildirecem size!
ben 4. kişiyim heralde bu konuya yazıpta kazananlardan:)
hiç beklemiyodum valla öylesine dalmıştım olta atıyodum:ehe

--------------- Ekleme ---------------

İnanamıyorum gerçekten yüklediler!!
Bugün saat 19.00 da kazandım ve 21.50 civarında yüklendi
Bilginize arkadaşlar..:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tebrikler :) Siz kazanan 4. kişi oldunuz gördüğüm :) Çok zor gerçektende kazanması. Ben 1000 olta attım bıraktım.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sozler1981

sozler1981

Üye
arkadaslar ben 50knt kazandım 2 hafta once halen hic bir gelisme yok burdan degerli maxicep adminlerine sesleniyorum,lutfen yardimcı olun su kardesinize...

kontor kazandım ama halen yuklenmedi tam 2 haftayı geciyor bile,lutfen ilgilenirseniz sevinirim tesekkurler

bu arada herkese mutlu yıllar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önce kazananlara kontör gönderilmediği hiç olmadı. İlk defa sizi görüyorum gönderilmeyen.
Eğer bilgilerinize Cep telefonunuzu yazmadıysanız gelmez. Çünkü bilgilerinizde yazan cep telefonu numaranızdan önce sizi arıyorlar.Kazandığınızı söylüyorlar ve 5 dk içinde kontörünüzü yüklüyorlar.

TEL :0212 637 68 19
[email protected]
Eğer belirttiğim şekilde telefon numaranız yoksa yüklememeleri doğal. Eğer bilgilerinizde arsa yukarıdaki adrese mail atın ya da telefon açın ;)

Mutlu yıllar dilerim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt