quigleyarman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.
Al bendende okadar valla yaşama hevesim kaçti ölüm korkusu olmasa ölesim var
Biri beni mi çağırdı acaba? Nasılsın osman abi?
Yaşamak istemiyorum bu hayatta bu dünyada bi taraftanda cesaret edemiyorum ama ölmeyi intihar etmek istiyorum bunun yokmudur acısız ağrısız yöntemi kafama sıksam olmazmı?Temin edebilirim.
Şu an ben bunalımdayım, sıkıntıdayım, hayattan bıktım, kimse beni sevmiyor diyen Arkadaşlar.
Şöyle bir geriye dönüp tarihimize baksınlar, Bir Çanakkale, bir kurtuluş savaşı
bunalım mı onlarda, sıkıntımı onlarda. hiç biri yılmamış sadece düşmanla değil sıkıntılarla, yokluklarla savaşmış. Kadınlar kocalarını, Analar oğullarını geri dönmeyeceğini bile bile göndermişler ölüme.
Kim kendini o Anaların yerine koyabilir, Onların yaşadığı duyguyu hangimiz yaşadıkta hayattan bıkıyoruz.
Onları dimdik ayakta tutan imanlarıydı, Biz şu an en ufak bir olayda pes diyorsak imani zaaflarımızdandır. Bizi hergün koruyup kollayan , ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi bilip Güneşi üzerimize doğduran, Yağmuru üstümüze yağdıran Yaratıcıdan bihaber yaşamamızdır. Unutmayalım ki Allah bizleri çok seviyor, Yeterki biz onun sevgisinin farkında olalım.
Vayy konu-dışı bölümü pesimistlerin mekanı olmu kafaya sıkmak isteyenler , yaşam isteği olmayanlar, sevgililerinden ayrılanlar v.s toplanıptamı geldiniz
aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor yabahar geldi ya çarptı milleti
aynen öyle ya herkeste bir ölme isteği ne oluyor yaşu yaşamın neyini sevemiyorsunuz ne yaşamlar var görmediğiniz ama küçük bir sıkıntıda kafaya sıkarsınız ne iş
hangi kanalıkantürk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?