Olmaz Olmaz Diyenlere WAVE ANDROİD 2.2 !!!

Sponsorlu Bağlantılar

StriqeR

StriqeR

Üye
Bu ney acaba

iceman007

Üye
Bence bada 2,0 dan daha önce yaparlar gibi me gelio bu kadar çalışmasını yapmışlar adamlar ugraşmışlar ve başarmışlar walla helal olsunn ne diyimm tek iş yabancı dili iyi olan arkadaşların iyi bi çeviri ile takip etmesi siteleri 2 aya kalmaz düşer linkleri bence

--------------- Ekleme ---------------

peki bu ?

17 agustos 2010 da eklenmiş bu video :s

Bu bir video. Zaten videoda CPU Snapdragon yazıyor. Wave'de ARM Cortex-8 mimarisinde Hummingbird işlemciler var

ulubatlıonur

ulubatlıonur

Üye
Bu ney acaba

Arkadaşım burada BADA SDK adlı programla wave i android görünümlü yapmışlar , android kullanmış olan arkadaşlar bilir ki android in menüsü bu şekilde değil , ama bana sorarsanız güzel olmuş :good:

baby_face_

baby_face_

Üye
Bada 2.0'a flash 10 desteği gelsin, afedersiniz ama androite kıçımla bakmam bada çok hoşuma gidiyor hem alıştım hem kullanımı çok rahat.

• Beğen
Tepkiler: aybek1453 ve ulubatlıonur

afu34

Üye
arkadaşlar eğer gerçekten WAVE ANDROİD 2.2 yüklebilirlerse cok iyi olur ben ne olur ne olmaz diye adamlara 2$ bağış yaptım belki yalan ama eğer gerçekten de de başarırlarsa cok manyak olur...

ulubatlıonur

ulubatlıonur

Üye
sizinle aynı fikirdeyim , sırf android de yer yer takılmalar ( kaba bir dille söylenecek olursa kasmalar) var diye motorola millestone yerine wave 2 aldım , tamamen tesadüf oldu bada yla tanışmam , inanın bana android in bada dan üstün gördüğüm 3 yanı var : flash 10 desteği, uygulama çeşitliliği ve daha özgür olunabilmesi ( daha fazla özelleştirmeler , işlemci hızını ayarlama vb ) ,baby_face_ arkadaşım seninde dediğin gibi bu özellikler bada da olacak android e kıçımla bakmam. Android de bile tel i yan çevirince resim kayarak dönmezken bada da bunun olması badanın android in yerini alacağının belirtisidir diye düşünüyorum.

StriqeR

StriqeR

Üye
Adamlar kac telefon yakti yaparken Misal yaptilar diyelim bizde onu denemek icin g.t ister :)

• Beğen
Tepkiler: burakburti
ulubatlıonur

ulubatlıonur

Üye
aga zaten adam akıllı anlatım olursa , bide deneyip olumlu yorum atanlar olursa deneriz :pc:

StriqeR

StriqeR

Üye
Bada ya guveniyorum :) Baska sozum yok. Cok da akici biraz zor gibi ztn,android icin...

ulubatlıonur

ulubatlıonur

Üye
Bakalım zaman ne gösterecek:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Bu ney acaba

Anladığım kadarıyla burada menü kısayolu oluşturmuşlar , samsungapps'dan yüklenen uygulamalar ana menüde gözüküyor , bunu da oradan yüklemiş olabilirler , bilen varsa cevap bekliyorum , teşekkürler..