Olmaz Olmaz Diyenlere WAVE ANDROİD 2.2 !!!

Sponsorlu Bağlantılar

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz Olmaz Diyenlere WAVE ANDROİD 2.2 !!!
Evet arkadaşlar bütün samsung forumlarında dunya çapında araştırma yapıyordum bircok forum üyleri imkanı yok diyorlardı topiclerinde samsung wave android kurulmasının bende hep düşünüyordum altı üstü yazılım nesi bu kadar zor ? Sadece üretici firmalarin ve yazılım şirketlerinin pazar stratejisinden başka birşey değil yeni cihazlar satabilmek icin aşılamayacak yöntemler kullanıyorlar her cıhaza her yazılım yuklenmesın diye bunu aşan azimli arkadaşlar yokmu tabiki var işte buyrun

GİZLİ YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARDAN İLK GÖRÜNTÜLER

• Beğen
Tepkiler: denemel ve furkant

omaray

Üye
Hadi hayırlısı. İnşallah böyle bişi olurda hemen androide geçeriz iyice tiksindim şahsen hortlağın aha geliyorum aha geldim gelecem demesi gibi. Güncelleme beklemekten millet kafayı yedi.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Konu acilmsti ve bizde gerekli aciklamalari yapmstk.wavedroid ararsn bulrsn.

lider

Üye
resim olma ihtimalleri yok mu ? yoksa bende isterim androide geçebilmeyi en azından istediğimiz uygulamayı ücret ödemeden yükleriz hemde ne ararsan var

az1986

az1986

Üye
arkadas dogru soyluyor calismalar var ve bazi yuklemelerde cikmish. bana kalasa biraz bekleyelimde bada 2.0 da ciksin hemde bu android 2.2 ve ya 2.3 hangisi daha guzelse modifiye olsun wave-ye ondan sonra secim yaparariz. Bana kalsa hangisi daha iyi bilmem bekleyelim hem android tamamlansin hemde bada 2.0 ciksin

furkant

furkant

Üye
Saol arkadaşım

mjozzy

Üye
ee ne olacak şimdi nasıl nerede kime yüklettiricez bu olayı

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Bizim nasıl androide geçiş yapabileceğimiz hakkında bir bilgi yok galiba.Teşekkürler.

a123bc

Üye
biraz araştırma yaptım.. anladığım kadarıyla bir proje var ve geliştirilmesi işin bağış toplanıyor.. şuan çekirdekle ilgili bir yazılımdan bahsediyorlar ve anlattıkları kadarıyla yakında çıkacağından bahsediliyordu. daha önceden proje yaptıkları adresi değiştirmişler ve yeni adresleri www. androidport. net adresidir. tabi incelemeniz için sizden öncelikle bağış talep ediyorlar... yani şuan hala proje aşamasında olan bir uygulama çok yakında karşılaşmamız muhtemel...

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar arkadasin bahsettigi site dogrudur benim anladigim ve kullanilan yontem ise wave multiloaderda bootloader yukluyoruz bootloader dosyasini degistirip boot yukleme seklini android bootloader yukleyip acilisi android boot yapiyorlar sonrada android firmware sini load ediyorsunuz benim anladigim bu

furkant

furkant

Üye
Arkadaslar arkadasin bahsettigi site dogrudur benim anladigim ve kullanilan yontem ise wave multiloaderda bootloader yukluyoruz bootloader dosyasini degistirip boot yukleme seklini android bootloader yukleyip acilisi android boot yapiyorlar sonrada android firmware sini load ediyorsunuz benim anladigim bu

Arkadaşım seni ara sıra görüyorumda, bu konulardan anlıyosun.. Bir yöntem falan bulursan çok süper olur :)

a123bc

Üye
yakında gelicek sen hiç meraklanma :) ama önce bada 2.0'ı görmemiz gerekiyor dimi :))

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teli aldığım günkü gibi kullanıyorum,nokıa da çok kolaydı güncelleme yapmak androıd yüklenebilse hemen yükletirim

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi bir yöntem var dediğim gibi bootladerı android yaparak firmware atanlar bilir boot dosyasını attıgınızda android yüklemesi gibi ekranda progress yazılar cıkar açılış dosyasını bada yerine android yapıyorlar gerisi kolay biraz rissk taşıyan bi iş biraz daha gelişim aşaması geçmesi lazım

halil45

Üye
bada 2.0 mı daha önce çıkacak yoksa WaveDroid mi...? :aha:

burakburti

burakburti

Üye
Bence bada 2,0 dan daha önce yaparlar gibi me gelio bu kadar çalışmasını yapmışlar adamlar ugraşmışlar ve başarmışlar walla helal olsunn ne diyimm tek iş yabancı dili iyi olan arkadaşların iyi bi çeviri ile takip etmesi siteleri 2 aya kalmaz düşer linkleri bence

--------------- Ekleme ---------------

peki bu ?

17 agustos 2010 da eklenmiş bu video :s

secretwhite

Üye
Ya bu fotografların aynısı Temmuz ayından beri var aynı aynı resimler değişmedi videoda Eylül ayı gibi ortaya çıktı başka forumlarda da birçok kez gömrdüm ama bu forumda aynı konu en az 3 kez açıldı canı sıkılan "BADA 2,0 cıktı indiriyorum " "WaveDroid Geliyor" diyerek forumu kirletiyor. Yapmayın ya.

iceman007

Üye
galaxy s'ten ekran görüntüsü alınıp wave'de resim olarak gösterilmiş gibi...
video görmeden inanmam

princepsp

Üye
Bunlar sahte açıkladılar konu kilit