joker.lg Üye Konu Sahibi spy ghost' Alıntı: beyler telefonu yüksek ısıya maruz bıraksak kaç derecede patlar Genişletmek için tıkla ... bence 45+ dan sonra çünkü samsung tel en fazla 40 ölçmüştü
spy ghost' Alıntı: beyler telefonu yüksek ısıya maruz bıraksak kaç derecede patlar Genişletmek için tıkla ... bence 45+ dan sonra çünkü samsung tel en fazla 40 ölçmüştü
spy ghost Üye joker.lg' Alıntı: bence 45+ dan sonra çünkü samsung tel en fazla 40 ölçmüştü Genişletmek için tıkla ... geçen saat 1 civarı yaklaşık 1 saatlik yolculukta komple ısı almış telefonu elime aldım tutamayıp geri bıraktım
joker.lg' Alıntı: bence 45+ dan sonra çünkü samsung tel en fazla 40 ölçmüştü Genişletmek için tıkla ... geçen saat 1 civarı yaklaşık 1 saatlik yolculukta komple ısı almış telefonu elime aldım tutamayıp geri bıraktım
spy ghost Üye M. tAHA' Alıntı: zanetmıyorum yoksa urfada sureklı telefon patlardı 100 iyidir Genişletmek için tıkla ... batarya için sınır +45 tir
M. tAHA' Alıntı: zanetmıyorum yoksa urfada sureklı telefon patlardı 100 iyidir Genişletmek için tıkla ... batarya için sınır +45 tir
spy ghost Üye M. tAHA' Alıntı: deme yav benım pervane proje ısı tutacak desene... burdan yapar doguya satarım Genişletmek için tıkla ... aslında kötü fikir değil
M. tAHA' Alıntı: deme yav benım pervane proje ısı tutacak desene... burdan yapar doguya satarım Genişletmek için tıkla ... aslında kötü fikir değil
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap M. tAHA' Alıntı: bu birinci gün daha Genişletmek için tıkla ... (1. gün ya )