Olimpiyatlarda 1 YTLye konuşun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Olimpiyatlarda 1 YTLye konuşun
Vodafone, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları kapsamında düzenlediği kampanya ile Dünyayı Gezen Tarife abonelerine Çin’de çok uygun fiyatla, indirimli konuşma fırsatı sunuyor. Dünyayı Gezen Tarife’yi seçen Vodafone aboneleri Olimpiyatlar boyunca China Mobile operatöründe yapacakları tüm yerel ve Türkiye aramalarında dakikası KDV dahil ÖİV hariç sadece 1 YTL’ye konuşacak. Bu özel dakika fiyatı aynı zamanda alınan çağrılarda da geçerli olacak.

Vodafone Türkiye Dünyayı Gezen Tarife
Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, "Bu kampanyada Türkiye'den Olimpiyatlara gidenlerin daha ucuza konuşmasını sağlayarak Olimpiyatlara destek oluyoruz" dedi. 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak promosyondan tüm Dünyayı Gezen Tarife aboneleri yararlanabilecek

Dünyayı Gezen Tarife
Dünyayı Gezen Tarife, sadece Vodafone faturalı hat aboneleri için geçerli olan ve yurtdışındaki 17 Vodafone GSM şebekesinde roaming (uluslararası dolaşım) yaparken, tüm yönlere doğru yapılan ve alınan çağrılar için en uygun ücret tarifesi dakikası KDV dahil ÖİV hariç 0,75 YTL ile konuşma imkanı sağlayan yeni bir paketler üstü avantajdır. Tüm Vodafone faturalı hat abonelerinin, aylık 1 YTL sabit ücret karşılığında yararlanabildiği bu tarifeye geçmek için, My Vodafone'u tıklamak, "şifre gezen abone" yazıp 7048'e kısa mesaj göndermek, 444 0 542'yi aramak veya en yakın Vodafone Shop ya da Vodafone Store'a uğramak yeterli.


Letsgomobile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt