[Oleg Derevenetz] PhotoPatcher v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Oleg Derevenetz] PhotoPatcher v1.00(0) Symbian^3 Signed
PhotoPatcher hızlı ve kolayca fotoğraflarınızda istenmeyen içerikleri (filigran, insan, metin, güç hatları gibi diğer istenmeyen nesneleri) kaldırmanızı sağlar.

[video=youtube;ZA1T_4ZBUKA]http://www.youtube.com/watch?v=ZA1T_4ZBUKA&feature=player_embedded[/video]​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907, CanKartaL, muminaydin ve 6 diğerleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bu uygulamayı android de görmüştüm,n8 de çalıştı

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
bunu görmeden bende açtım. onay bekliyordu. onu silebilirsiniz. :islik

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tesekkurler...

engin_erg

engin_erg

Üye
Teşekkürler bende deneyim :)

sonerrap

sonerrap

Üye
teşkkrler cok gzl bişeye benziyo

ametlim

ametlim

Üye
çok sper yaavvvv

covar

covar

Üye
yaww arkadaşlar c6-01 de indirme hatası veriyor symbian belle yüklü

MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
İyide Nesnenin arkasında olan görüntüyü biz göremiyoruz.Nasıl oluyorda nesne silindikten sonra o nesnenin arkası sanki o nesne orada hiç yokmuş gibi duruyor? Anlam veremedim.Videoyu izledim, telefondan çekilmiş bir video ve izledikten sonra da hayrat ettim yani.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İyide Nesnenin arkasında olan görüntüyü biz göremiyoruz.Nasıl oluyorda nesne silindikten sonra o nesnenin arkası sanki o nesne orada hiç yokmuş gibi duruyor? Anlam veremedim.Videoyu izledim, telefondan çekilmiş bir video ve izledikten sonra da hayrat ettim yani.
örnegin deniz var orayı seciyorsun mavi yeri sonra önünde duran insanı siliyorsun denizin dibindeki yere kadar mavi oluyor alt tarafı kum diyelim kumu seciyorsun alt tarafı yapıyorsun bu sefer kum gibi oluyor

covar

covar

Üye

örnegin deniz var orayı seciyorsun mavi yeri sonra önünde duran insanı siliyorsun denizin dibindeki yere kadar mavi oluyor alt tarafı kum diyelim kumu seciyorsun alt tarafı yapıyorsun bu sefer kum gibi oluyor

kardeşim sende c6-01 var bendede var kuruyom programı sonunda indirme hatası veriyo sizdede aynımı oluyor telefonum hackli

ihsanaslan

Üye
c6-01 de nıe calısmıyoo hata verıyorrrrr yaaaa

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum bnm takıldığım bi forum daha var galiba ordan indirmiştim

kartal3x

kartal3x

Üye
güzel pro teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama bende de çalışıyor. İnternete bağlanın ve kurun.

.Murat.

.Murat.

Üye
wifi açın bağlanın kurulum oluyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
olay budur yaaa :D süpersin Sensation :)

----------Eklendi @ 14:06:42 ---------- Yazıldı @ 14:04:08 ----------

olay bir nevi resim içinde resim kopyalama ;) yani ilk önce hangi alandaki görüntüyü silmek istediğin görüntünün yerine koyacaksan onu seçiyorsun sonra silinecek görüntünün yerine onu kopyalıyor program ;) ve bunu çok da rahat bir şekilde ayarlamışlar valla helal olsun bakalım programda da seri ve akıcıysa bu uygulamayı satın alabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6 01'e yüklenmiyor bıktım bu Telefondan herşey yarıda kalıyor yüklenmiyor lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt