Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öldüren şaç modası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak
Üye
arkadslar bende pazardan sonra günde en fazla 1 olmadı 2 saat girerim oda belki..malum bu sne staj var sat 6 de eve gelcen 7 yemek bitcek 2 saat pc desen 9 zaman bitiyo :wacko:
Kin_ittifak
Üye
Originally posted by _cLeo_@Sep 5 2005, 01:35 AM ya bişi sorcam bu kız hiç aynaya bakmadımı yanı hiç örümcek ağını fLn görmedi mi ya da küçük bi ısırık bile insanın canını yakar kızın kafasını delmiş örümcekler
nası hiç bişi hissetmedi??
Originally posted by _cLeo_@Sep 5 2005, 01:35 AM ya bişi sorcam bu kız hiç aynaya bakmadımı yanı hiç örümcek ağını fLn görmedi mi ya da küçük bi ısırık bile insanın canını yakar kızın kafasını delmiş örümcekler
Siz hiç farelerin küçük çocukların kulaklarını ve burunlarını vs azalarını (genelde varoşlarda oluyor) kemirdiklerini duymadınız mı? veya okumadınız mı? Örümceklerde öyle işte yani onlar icraatlarını yaparken o bölge zaten uyuşuyor ve hiçbir şey hissetmiyorlar...
rapci_cariye
Üye
Konu Sahibi
yok garteş gitdim geldim amma bu ısırmayan cinsten ömürjekmiş!
Kin_ittifak
Üye
Originally posted by Haberci+Sep 5 2005, 01:50 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Haberci @ Sep 5 2005, 01:50 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-_cLeo_@Sep 5 2005, 01:35 AM ya bişi sorcam bu kız hiç aynaya bakmadımı yanı hiç örümcek ağını fLn görmedi mi ya da küçük bi ısırık bile insanın canını yakar kızın kafasını delmiş örümcekler
Siz hiç farelerin küçük çocukların kulaklarını ve burunlarını vs azalarını (genelde varoşlarda oluyor) kemirdiklerini duymadınız mı? veya okumadınız mı? Örümceklerde öyle işte yani onlar icraatlarını yaparken o bölge zaten uyuşuyor ve hiçbir şey hissetmiyorlar...
[post=155098]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
saol bilgi için ..bilmiyodum. ;
_cLeo_
Üye
ne yani yürüdüğünde bile mi hissetmedi bit biLe insanın kafasında nası kaşıntı yapıyo hemde kaç tane örümcek wr...bana mantıksız geLdi...
rapci_cariye
Üye
Konu Sahibi
ne bilyonguz mantıksız oltukunu mantıksız yeri örümjekın ısırdıkını kısın farketmemesi mi...? her neseee görüşüne saygı duyarım garteşim
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Alemsin cariye yaf
Kin_ittifak
Üye
Originally posted by rapci_cariye@Sep 5 2005, 01:58 AM ne bilyonguz mantıksız oltukunu mantıksız yeri örümjekın ısırdıkını kısın farketmemesi mi...? her neseee görüşüne saygı duyarım garteşim