'Öldü' diye morga kaldırılan adam, 38 ameliyatla hayata döndü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
'Öldü' diye morga kaldırılan adam, 38 ameliyatla hayata döndü

Birgül, kızını okula kayıt ettirmek için gittiği Akyazı'da kullandığı motosiklete otomobil çarpmasıyla ağır yaralandı. Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz adam, öldü sanılarak Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi morguna gönderildi. Kendisini morga koyan görevlilerin yaşadığını fark etmesi üzerine yeniden acil servise alındı. Sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bir tedavi süreci başladı. 3 yıl boyunca yatarak tedavi gören Birgül'ün kalçasında 32 kırık tespit edildi. Dalağı ameliyatla alındı. Kalçasındaki kırıklar sebebiyle yürüyemeyen Birgül, bu sırada iki böbreği birden iflas ettiği için diyalize bağlandı. Hastanede yattığı süre içerisinde tam 34 ameliyat geçirdi. Kazadan iki yıl sonra koltuk değneklerinin yardımıyla yavaş yavaş yürümeye başladı. Ancak talihsizlikler bir türlü peşini bırakmadı. 2007'de emeklilik işlemleri için Ankara'ya giderken içinde bulunduğu otomobil Bolu'da kaza yaptı. Olayda dizleri kırılan Birgül, yürüme umudunu tamamen kaybetti. Kazanın ardından hemodiyalize giren Birgül'ün kollarındaki fistüller (atardamar ve toplardamar birleşmesiyle oluşan damar) işlevini kaybetti. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde koluna yapay damar takıldı. Ancak bir kanama sonucu işlevini yitirdi. Geçirdiği operasyonların sayısı 38'e çıktı. Göğsüne açılan kataterle diyalize giren Enver Birgül, eşi ve çocuklarının desteğiyle yeniden hayata tutunmaya çalışıyor. İki kez ölümün eşiğinden dönen talihsiz adam, şimdi malulen emekli. İlk kazanın davasına hastanedeki tedavisinden dolayı yetişemeyen Birgül'ün ikinci kazayla ilgili açtığı tazminat davası ise halen sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tırstım yahu !:hmmm

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
La bismillah .. Yeni açtım haberi ne zaman okudunda yazdın :D Hem
Kurtlar vadisi var bak ona bakınıyom ben sende bakın .. Dicem ama daha yeni bölüm başlamadı :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Okumak , okumak , ben MaxiCep te ne uzun konular okudum bu vız gelir..:)Ayrıca kurtlar vadisini izlemiyorum.. Daha doğrusu tv izlemiyorum .. Sadece çarşamba günleri Avrupa Yakasını izlerim

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Avrupa yakası mı ? Sınır koyma bence saçma da olsa herşeyi bir nebze izlemek gerekir ..
Diye düşünüyorum..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tv'yle aram iyi değildir..Avrupa Yakasınıda Burhan için izliyorum :ehe.Birde bakarsam Discovery Channel ile bilim kanallarına bakarım.

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bende izlerim Discovery Channel özellikle .. Çok süper bir kanal .. Mytbusters var bayılıyom o adamlara
:D

ash54

ash54

Üye
maşallah maykıl ceksını geçti bu yaw şaka şaka geçmiş olsun.:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Adam çok çekmiş ya....

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Çok çeken Çabuk feraha erer .. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:blink:
Adamla ilgilenen stajyer Azrailmiş herhalde :hmmm

O değil de adamla ilgilenen doktor da herhalde stajyer doktormuş baksanıza ölmeden morga göndermiş.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:blink:
Adamla ilgilenen stajyer Azrailmiş herhalde :hmmm

O değil de adamla ilgilenen doktor da herhalde stajyer doktormuş baksanıza ölmeden morga göndermiş.

yazık valla yaw biraz daha dikkatli olunmalı

turkordu

turkordu

Üye
Talihsizlik..

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Bence Şahıs Sürekli Çanakkale türküsünü dinlediği için olmuş olabilir ..
'' Ölmeden Mezara Koydular Beni ''
:ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kısmetsiz adam

Doğan

Üye
vayy bee

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu ne biçim birşey ya.

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
O biçim birşey işte :) Adam Operasyon Makinesi olmuş Mübarek ..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
öldürmeyen Allah öldürmüyor işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...