Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ölcem kimse bilmio mu sd karta rootsuz oyun ve uygulama taşıma
Sponsorlu Bağlantılar
keskin rüzgar
Üye
Konu Sahibi
ölcem kimse bilmio mu sd karta rootsuz oyun ve uygulama taşıma
arkadaşlar tabletteki oyunları Rootla microSd karta taşımak kolay ama ben rootsuz istiyorum oneclick solid explorer file manager denediğim programlar. ama olmadı lütfen yardım edin saolun.
furkann20
Üye
Rootsuz olmuyor diye biliyorum....
serif55
Üye
Rootsuz belli başlı oyunları uygulamaları taşıyabilirsin hocam, bazıları için root şart
Xurmirac
Üye
Evet sadece belli birkaç oyunu sd karta taşıyabiliyorsun
arkadaşlar tabletteki oyunları Rootla microSd karta taşımak kolay ama ben rootsuz istiyorum oneclick solid explorer file manager denediğim programlar. ama olmadı lütfen yardım edin saolun.
ROOT olmadan olmaz babacan bende zamanında çok araştırdım bir sürü yöntem denedim ama nafile cihazı rootla rahat et istediğin zamanda unroot edip eskiye dönersin korkma .Ben root işleminden sonra GL to SD isimli programı kullanıyorum çok basit bir arayüzü var tavsiye ederim buda google play linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root konusunda ise cihazın modeline göre değişir forumda arama yapıp cihazına uygun olanı yüklersin sana kolay gelsin kardeş sağlıcakla kal ..