ölcem kimse bilmio mu sd karta rootsuz oyun ve uygulama taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

keskin rüzgar

Üye
    Konu Sahibi
ölcem kimse bilmio mu sd karta rootsuz oyun ve uygulama taşıma
arkadaşlar tabletteki oyunları Rootla microSd karta taşımak kolay ama ben rootsuz istiyorum oneclick solid explorer file manager denediğim programlar. ama olmadı lütfen yardım edin saolun.

furkann20

furkann20

Üye
Rootsuz olmuyor diye biliyorum....

serif55

serif55

Üye
Rootsuz belli başlı oyunları uygulamaları taşıyabilirsin hocam, bazıları için root şart

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Evet sadece belli birkaç oyunu sd karta taşıyabiliyorsun

kewell777

kewell777

Üye
Buyuk oyunlari tasimiyor fifa 2014 u taşımadı sildim tekrar yükledim

KD1907

KD1907

Üye
Öyle bişey yok hocam. Anca rootla yapabilirsin

kewell777

kewell777

Üye
Telefon rootlu ustat

KD1907

KD1907

Üye
O zaman marketten gl to sd diye bi program var onu indir ve istediğin uygulama veya oyunu sd karta taşı :oke:

kewell777

kewell777

Üye
Oda var kardeş fıs fifa yı tasimiyor tasidi diyor telefon hafizasindan dusmuyor

Barbarro

Barbarro

Üye
arkadaşlar tabletteki oyunları Rootla microSd karta taşımak kolay ama ben rootsuz istiyorum oneclick solid explorer file manager denediğim programlar. ama olmadı lütfen yardım edin saolun.
ROOT olmadan olmaz babacan bende zamanında çok araştırdım bir sürü yöntem denedim ama nafile cihazı rootla rahat et istediğin zamanda unroot edip eskiye dönersin korkma .Ben root işleminden sonra GL to SD isimli programı kullanıyorum çok basit bir arayüzü var tavsiye ederim buda google play linki
root konusunda ise cihazın modeline göre değişir forumda arama yapıp cihazına uygun olanı yüklersin sana kolay gelsin kardeş sağlıcakla kal ..

Son düzenleme:

Üst Alt